Facebook hozzászólás
275

Viktor! I love you!

Egy fél világ szurkolt néhány hónapja Király Viktornak az amerikai The Voice-ban, aminek köszönhetően ma már külföldi lemezkiadókkal tárgyal. A New Yorkból nemrég hazatért énekes most arról mesél, hogy élte meg a tehetségkutatóból való kiesést, milyen kapcsolatba került a világsztár mentorokkal és milyen tervei vannak a jövőre nézve.

 


Hétről hétre az ország legsikeresebb előadóit faggatja Garami Gábor a Class FM népszerű webes műsorában. A Class Utas legutóbbi vendége Király Viktor volt, aki néhány hónappal ezelőtt azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy igazi világsztárok mentoráltjaként versenyezhetett az amerikai The Voice-ban. Viktor kiesésekor nem keseredett el, hiszen értékes tapasztalatokkal gazdagodott.

Class Utas volt Király Viktor Kép: sajtóanyag

„Gwen és Adam – nem csak azért, mert ők voltak a mentoraink – szerettek is velünk lenni. Nem mondom, hogy Pharell és Blake nem, de ők valahogy mások voltak. Pharell például nagyon csendes, aki elvan a saját világában, de valószínűleg azért is olyan sikeres, mert folyamatosan azon kattog, milyen zene legyen a következő. Adam Levine pedig olyan csávó, aki ha nem forog a kamera, odajön hozzád, előveszi a telefonját, elkezd képeket mutatni, mintha régi barátok lennétek” – mesélte élményeit a sztár, aki a népszerűséget külföldön is megtapasztalta. „Volt olyan, hogy hajnali ötkor sétáltam haza és hallottam, hogy egy taxiból kikiabált öt lány: ’Viktor! I love you!’. Még mindig hihetetlen számomra, hogy ezt a szintet el tudtam érni Amerikában” – vallotta be az énekes, aki Garami Gábort meglepte a bőbeszédűségével.

„Kiderült, hogy pont a forgatás napján járt le Viktor titoktartási szerződése, így kulisszatitkokat is mesélhetett végre. Ami azonban ennél is érdekesebb és szimpatikusabb volt számomra, ahogy ezt az egész show-t kezelte. Egyáltalán nem esett kétségbe a kiesése után, pozitívan állt a dologhoz. Az egész versenyt egy lépcsőfoknak tekinti a pályáján, amivel még ismertebbé vált, és olyan kapuk nyíltak meg előtte, amelyek egy minden eddiginél sikeresebb nemzetközi karrierhez vezethetnek. Fantasztikus, hogy egy ilyen műsor itthon és külföldön is mennyit tud adni egy olyan versenyzőnek, aki tudatosan építi a karrierjét”fogalmazott Garami.

Tett-e újévi fogadalmat Király Viktor? Hiányzik-e neki a magyar konyha? Hova vezetett az első útja hazaérkezésekor és milyen fellépései lesznek az itthon töltött egy hónap alatt? Kiderül a Class Utas legújabb adásából.

Már Wolf Katit is elvitte egy körre garami Gábor! Olvastad?



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!