Facebook hozzászólás
300

Van egy dúdolni valód?

Éjfélkor lezárul A Dal 2018 jelentkezési határideje. A tét ismét nagy, hiszen a dalválasztó show-ban az országos ismertségen kívül jövőre is értékes szakmai díjak várják a résztvevőket. A Dal 2018 Legjobb Dalszövege és a A Dal 2018 Felfedezettje elismerések mellett ismét lesz online Akusztik Dalverseny, valamint A Dal 2018 nyertese képviselheti Magyarországot Lisszabonban a 63. Eurovíziós Dalfesztiválon 2018 májusában.

Idén még az eddigieknél is egyszerűbben lehet jelentkezni a versenyre, hiszen online kell feltölteni a pályaművet és a szükséges anyagokat. A jelentkezési lap a www.mediaklikk.hu/adal oldalon érhető el, valamint a pályázati kiírás is ott található meg.

Pápai Joci, Fotokredit: MTVA, Kaszner Nikolett
Pápai Joci, Fotokredit: MTVA, Kaszner Nikolett

– Mindenkinek azt üzenem, aki hezitál, hogy beadja-e a dalát vagy sem, hogy mindenképpen adja be, hiszen itt egy minőségi megmérettetés van, ami semmihez nem hasonlítható. A legfontosabb állomásom volt A Dal című műsor, minden sikert meghozott nekem, amire vágytam, és minden falat szét tudtunk együtt rombolni. Azt hiszem, hogy a mostani sikeres életemet A Dalnak köszönhetem – mondta Pápai Joci, A Dal 2017 nyertese.

Most megvadulunk!
Miként illik össze a fácánhús az almával és a tormával? Hogyan kell elkészíteni az osso buccot? Mi is pontosan a pejsli? A Vadászok konyhája a klasszikus főzőműsorok elemeit vegyíti a talk show-k könnyed, vidám hangulatával, amelyből a legfinomabb vadreceptek mellett egyéb hasznos ötleteket és főzési technikákat is elleshetnek a nézők. A vadételek kedvelői e kérdésekre is választ kaphatnak minden csütörtökön 17.00-tól, a DoQ műsorán.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!