Facebook hozzászólás
237

Van egy dalod? Elő vele!

November 25-éig lehet jelentkezni a Dal című műsorba. A már hagyományosnak mondható produkció célja, hogy a szakmai zsűri és a közönség közösen találja meg azt a Dalt, amely 2016. májusában, Stockholmban Magyarországot képviselheti a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap nyilvánosságra hozta az idei pályázati feltételeket, amelyek alapján az előadók nevezhetik műveiket a hazai dalválasztó műsorban való megmérettetésre.

Boggie az Euróvíziós Dalfesztválon Kép: MTV
Idén Boggie képviselte Magyarországot az Euróvíziós Dalfesztválon Kép: MTV

A Dal 2016 részletes pályázati kiírása www.mediaklikk.hu/dal címen érhető el. Idén november 25-én éjfélig lehet beküldeni a pályázati anyagokat.

A Dal nem tehetségkutató műsor: az immár ötödik alkalommal képernyőre kerülő dalválasztó show legfontosabb célja, hogy új, igényes és minőségi magyar dalok szülessenek, amelyek közül a szakmai zsűri és a nézők közösen választják ki az egész országot képviselő művet. Ezért a versenyre csak olyan előadó és együttes nevezhet, akinek korábban már jelent meg zenei albuma vagy országosan játszott rádió- illetve televízió-felvétele, és rendelkezik zenei kiadóval kötött érvényes lemezszerződéssel és/vagy saját menedzser-stábbal.

A magyar nyelvű dalszövegek mellett angolul, valamint Magyarország területén élő kisebbségek és etnikumok nyelvén íródott pályaműveket is vár a zsűri, azonban minden dalhoz csatolni kell a szöveg magyar fordítását is. Az MTVA várja a külföldi szerzők dalait is, akiknek a pályázata csak akkor tekinthető érvényesnek, ha olyan magyar állampolgárságú vagy magyar anyanyelvű előadó énekli fel, aki a pályázati kiírás minden további feltételének is megfelel.

És azt tudtad, hogy Vágó Pirosnak új műsora van?

 

 

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!