Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. december 04. 18:00 | László Márta

IZGALMAS TÚRA

Válj egy estére Titanic kutatóvá!

Fedezd fel a világ legismertebb hajóroncsának titkait sötétben, zseblámpák fényében! Válj egy este erejéig Titanic kutatóvá, és érezd át az expedíciók izgalmát, amelyek először világították meg a mélyben a Titanic körvonalait!

Kivételes programot kínál a Titanic kiállítás, amely év végén végleg bezárja kapuit. December 9-én a vakmerő látogatóknak lehetősége nyílik arra, hogy különleges hangulatban, sötétben, elemlámpákkal tekintsék meg a tárlatot. Ebben a környezetben élesebbek a kontúrok, baljósabbak a tárgyak, a Titanic tragédiájának részletei még erőteljesebben tárulnak fel.

Titanic kiállítás, Kép: sajtóanyag

Titanic kiállítás, Kép: sajtóanyag

A jegyek száma a megfelelő élmény biztosítása miatt limitált, kezdés 20:00-kor, az utolsó érdeklődőket 22:30-kor engedik be. Az éjszakai túra éjfélkor zár. A szervezők kérik, hogy mindenki vigyen magával egy zseblámpát, mert azt a belépőjegy ára nem tartalmazza.

Rejtélyes magyarok a Titanicon
Több mint 100 évvel a Titanic katasztrófája után se tudjuk pontosan, hogy voltak-e honfitársaink, és ha igen, hányan a világhíres óceánjáró fedélzetén, amikor a hajó 1912. április 15-én hajnalban hullámsírba merült. A Titanic kiállítás a katasztrófa magyar vonatkozású titkaira is próbál válaszokat adni.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!