Facebook hozzászólás
201

Újra kukkolhat az ország!

Augusztus 27-én ismét megnyitja kapuit a ValóVilág Villa, mely teljesen új külsőt kap a showműsora. Az RTLII-n szombat este induló műsorból kiderül, kik azok a szerencsések, akiknek ezentúl hónapokon keresztül követhetik a mindennapjait a nézők.

Való Világ postaláda, Kép: RTL
Való Világ postaláda, Kép: RTL

Szombaton útjára indul a ValóVilág powered by Big Brother az RTLII-n. Az augusztus 27-én startoló valóságshow-ba ezúttal is jelentkeztek meghökkentő, szórakoztató és könnyfakasztó karakterek egyaránt.
Természetesen nemcsak a lakók lesznek újak, de a Villa belső tere is megújul. Hogy milyen egyéb újdonságok, meglepetések várhatóak még a ValóVilág powered by Big Brotherben, az augusztus 27-én, 18:50-kor kiderül az RTLII-n!

Tévés változások
Augusztus 29-étől kizárólag a Super TV2-n vetítik a Jóban Rosszban napi sorozatot, az Édes Élet legújabb részeit, valamint a Star Academy élő kísérőműsorait is. Egy szuperprodukció is képernyőre kerül: a Sztárban Sztár +1 kicsi. A részleteket itt találod.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!