Facebook hozzászólás
276

Újra keresem a családom

Immár a harmadik évaddal jelentkezik február 14-étől kedd esténként a családtagok egymásra találását segítő műsor, a Keresem a családom az RTL Klubon. Lilu és a műsor stábja ezúttal is bejárta a világot, hogy megtalálják az eltűnt vagy egymástól elszakadt rokonokat.

Újra keresem a családom, Kép: RTL
Kép: RTL

A családegyesítő műsor harmadik évadában Lilu a magyar helyszíneken kívül ismét az egész világot beutazza a műsor stábtagjaival együtt. Így többek között Ausztráliába, az Egyesült Államokba és Lengyelországba is eljutottak, hogy ismét segítsenek olyan egymástól elszakadt rokonoknak, akik sosem látták egymást, sőt, olyan is előfordult, hogy nem is tudtak egymás létezéséről. Az eltűnt vagy elszakadt szülőket, gyerekeket, testvéreket több esetben is hosszú hónapok, van, hogy fél éves nyomozás után találtak meg a műsor készítői.

Ismét kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy minden szereplővel a saját környezetében forgassanak, nem kiszakítva őt az megszokott közegéből. A műsor hitelességének a záloga, hogy a történeteket most is az élet és a szereplők reakciója alakította, Lilu és a stáb pedig csak a moderátor szerepét tölthették be.

A harmadik évadban talán az eddigieknél is érzelmesebb, szívbemarkolóbb történeteket láthatnak majd a nézők. Lesznek tragikus fordulatok, családi drámák és megható vagy éppen meglepő történetek. A műsor producere ezúttal is Máté Krisztina, a főszerkesztője pedig Hadas Kriszta.

A Keresem a családom új évada február 14-én, kedden este 21.30-kor érkezik a Barátok közt után.

Trópusi kaland
Hamarosan az RTL Klubon jelentkezik a világ egyik legnépszerűbb túlélő-showja, a Survivor. A jelentkezés már megkezdődött a www.rtl.hu/survivor linken, ahova minden kalandvágyó, határait feszegető, vállalkozó szellemű nő és férfi jelentkezését várják, akik szívesen kipróbálnák magukat nomád körülmények között egy trópusi szigeten. Nem titok, a cél a túlélés és a főnyeremény, mely ezúttal 20 millió forint! Sőt, most már a műsorvezető személye sem titok, aki nem más, mint Istenes Bence.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!