Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. április 14. 15:00 | László Márta

REGGELI

Új műsort hoz a húsvéti nyuszi!

Az RTL Klub megújult reggeli műsorát Peller Anna és Lukács Miki vezeti majd. Először húsvét hétfőn köszöntik a nézőket a kereskedelmi csatornán.

A RTL Klub korábbi sikerműsora vadonatúj stúdióval, műsorvezetőkkel, interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal érkezik április 17-én reggel 7:15-től.

Mariann és Mikike ébredés után, Kép: RTL

Anna és Mikike ébredés után, Kép: RTL

A Nyerő Páros című sztár-reality győztesei, Peller Anna színésznő és férje, Lukács Miki a megújult Reggeli egyik műsorvezető párosaként már nagyon várja, hogy húsvét hétfőn köszöntse a nézőket. Az biztos, hogy a pörgős páros úgy felpezsdíti majd a reggeleket, mint egy jó erős feketekávé, hiszen őket nézve abban biztosak lehetnek a nézők, hogy nevetésben nem lesz hiány.

Heten, de nem gonoszok
Pályázatot írt ki az RTL még tavaly, hogy a hétvégeken is tartalmas műsorokkal örvendeztessék meg nézőiket. Ezek közül ez a hét most tavasszal indul. Mindenki kedvére válogathat! Jó szórakozást!


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!