Facebook hozzászólás
358

Új házigazda a Fókuszban

Április 28-ától új házigazdája lesz az RTL Klub Fókusz és a Fókusz Plusz című műsorainak. Tokár Tamás D. Tóth Andrást váltja, aki saját döntésből abbahagyja a televíziózást, hogy a jövőben vállalkozására koncentrálhasson.

Tokár Tamás álló, Kép: RTL
Tokár Tamás, Kép: RTL

A Fókusz és a Fókusz Plusz új műsorvezetőjét élő adásban mutatta be a nézőknek elődje, D. Tóth András. A 32 éves Tokár Tamás fiatal kora ellenére komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik: dolgozott többek között a VIVA TV-nél, készített műsort a VIASAT3-nak, forgatott videós anyagokat az Index.hu-nak is, és az RTL Klub nézői jelenleg is láthatják őt az egyik hétvégi magazinműsorban.

– Mindig nagy izgalom útjára indítani a képernyőn valakit egy ilyen nagy múltú műsorban. Tamás egy hosszú kiválasztási folyamaton ment át, de most jön a legnehezebb: el kell fogadtatnia magát a nézőkkel is – mondta Kotroczó Róbert, az RTL Magyarország hírigazgatója.

– Az RTL Klub és a Fókusz egy álom megvalósulását jelenti, és szakmailag is óriási lehetőség. Megtiszteltetés, hogy az ország legnézettebb infotainment műsorának egyik házigazdája lehetek és Barabás Évi váltótársaként élő adásban köszönthetem hétköznap esténként a nézőket – fogalmazott az újdonsült műsorvezető.

Tokár Tamást műsorvezetőként először április 28-án, szombaton a Fókusz Pluszban láthatják majd a nézők.

Nem elég tanult embernek lenni, annak is kell látszani…
A nonverbális közlések abszolút fontos eszköze az öltözködés. Azt kell felvenni, amit el akarok hitetni magamról. Ránézek: fehér köpeny sztetoszkóp – orvos. Ugyanaz sztetoszkóp nélkül: pék. Vagy hentes. A protokoll nagyasszonyának is nevezett Görög Ibolya új könyve, a Summa summarum szerkezetileg eltér az eddigi kötetektől: ha lehet, még kötetlenebb, sok-sok humorral fűszerezve, az életből vett tapasztalatokkal színesítve kaphatjuk meg az alapvető információkat: mit, miben, hogyan, kivel, … és persze kivel ne… (Vicceltem!) Az Atheneum jelentette meg!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!