Facebook hozzászólás
392

Trink, trink…Újra Oktoberfest Budapesten

München, Párizs, New York és Sydney után 2015-ben másodszor rendezik meg az Oktoberfestet Budapesten. Idén még nagyobb és még könnyebben megközelíthető helyszínen várnak: Budapest szívében, a Felvonulási téren október 1-jétől 4-éig!

Az európai emberek jó részének és minden németnek az Oktoberfest az egyik legnagyobb őszi sörünnep. A több mint 200 éves tradíció összehozza az európai sörkedvelőket, és ezzel létrejön a világ legnagyobb sörfesztiválja. A rendezvényt már más országokban is megrendezik.

Bajor sörök: Kép: pixabay

Az Oktoberfest Budapest a Felvonulási téren ezúttal 4500 m2-es fűtött sörsátorral, hamisítatlan müncheni sörsátorral, több színpaddal, Magyarország legnagyobb retro együtteseivel, utcabáljával, hangulatidéző sramli zenéivel, óriás kalandparkkal és az Álomautó Múzeum nagyszabású autó show-jával készül a sörök szerelmeseinek 2015. október 1-4 között.

Magyarország kézműves sörfőzdéi és nemzetközi sörmanufaktúrái mellett megtalálod a rendezvényen a „Budapest Utcát”, fővárosunk kedvelt szórakozóhelyeivel, pubjaival, street food éttermeivel. A „Világkonyhában” a különleges ételek mellett megkóstolhatod az egzotikus országok söreit, és sörből készült ételeit is. És nem utolsó sorban a „Kultúra Főutcáján” ismét találkozhatsz Magyarország népszerű színházaival, társulataival és kedvetekre válogathattok Budapest legnagyobb söröskorsó börzéjén!

Octoberfest, München, Kép: Wikimedia

A fellépők között olyanoknak csápolhatsz, mint Kasza Tibi, Vastag Csaba, Korda György és Balázs Klári vagy Pély Barna. Fellép – egyebek közt – a Bon bon, a Kerozin, a Beatrice és minden napra jut sramli dögivel! Válogathatsz különböző sörrelikviákat között, a gyerekeid és te is eredeti sváb gyerekjátékokkal, hagyományokkal  ismerhetsz meg, és persze rengeteg magyar kézműves és kiváló cseh sörkülönlegességeket is megkóstolhatsz! Trink, trink… jó szórakozást!

Tudtak, hogy idén betörtek a piacra a magyar kolostorsörök? Erről itt olvashatsz!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!