Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. május 31. 11:00 | László Márta

BOKRÉTAAVATÓ

Tranzitból a tus alá – közben egy koktél

Nyolc hónappal az alapkő letétele után már az összes emelet megépült, vagyis elérte a legmagasabb pontját az ország első, közvetlen terminál összeköttetéssel rendelkező repülőtéri szállodája. Az ilyenkor hagyományos bokrétaavató ünnepségen a beruházó WING Zrt. és a Budapest Airport vezetői bejelentették, hogy a repülőtéri hotel a tervek szerint idén év végén fogadhatja az első vendéget.

Így néz ki most az Ibis Styles Budapest Airport Hotel, Kép: sajtóanyag

Így néz ki most az Ibis Styles Budapest Airport Hotel, Kép: sajtóanyag

Áll a repülőtéri szálloda teljes szerkezete, ami a Budapest Airport és WING Zrt. együttműködésében valósul meg a 2. Terminál előtti külső parkoló helyszínén. Az átriumos épület összesen 145 szobával rendelkezik majd, amiket a repülőtér hangulatát idézően és a kor belsőépítészeti trendjeit követve alakít ki az üzemeltető Accor csoporthoz tartozó ibis Styles hotellánc.

Ezt látod most, ha repülővel érkezel! Kép: sajtóanyag

Ezt látod most, ha repülővel érkezel! Kép: sajtóanyag

Az ibis Styles Budapest Airport Hotel egy 250 fős konferenciaközponttal, vendéglátó részlege pedig egy 125 fő befogadóképességű étteremmel és egy lobby bárral rendelkezik majd. A tervezett étterem és a bár alkalmas lesz arra, hogy egyszerre szolgálja ki a szállóvendégek igényeit és a repülőtérről érkező külső vendégeket is, akik két repülőjárat között, az átszállás idején vennék igénybe a szálloda éttermét vagy bárját. A szálloda egyúttal tökéletes rendezvényhelyszín a magyarországi üzletemberek részére is, hogy ott bonyolítsák külföldi partereikkel találkozóikat.

Ilyen lesz az Ibis Styles Budapest Airport Hotel, Kép: sajtóanyag

Ilyen lesz az Ibis Styles Budapest Airport Hotel, Kép: sajtóanyag

Az eseményen Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója kiemelte, hogy a repülőtér elmúlt években tapasztalt rekord mértékű forgalomnövekedése az idei első negyedévben sem lassult le, éppen ezért fontos, hogy a BUD 2020 fejlesztési program elemei időben elkészüljenek. A repülőtér 50 milliárd forintos beruházási programjához tökéletesen illeszkedik a hotel megépítése is.

Manhattan Európában? – Irány Rotterdam!
Vajon mi köze van Pandora szelencéjének New Yorkhoz? – repülj el Rotterdamba, és kiderül! Hollandia második legnagyobb városa nemcsak az egyik legmenőbb hely Európában, de ráadásul kihagyhatatlan úti célpont az építészet rajongóinak.

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!