Facebook hozzászólás
221

Tovább menetel a Király

Király Viktor megint nagyot alakított. Bejutott az amerikai tehetségkutató élő műsorába. Igaz, nem saját mentora küldte tovább, de kapott helyette mást! Lefekvés előtt még egy kicsit beszélgetett a tv2 Mokkájának.

Két óriási feladaton már túl vagyok – mondta a magyar sztár. – Először az volt számomra fontos, hogy túlessek az úgynevezett vak meghallgatáson, a második, hogy bekerüljek a Voice élő adásába. Most ez is megvan, és nagyon boldog vagyok. –

Király Viktor a mostani fordulóban eredeti mentora, Adam Levigne keze alatt menetelt a siker felé, ám a Maroon 5 frontembere végül nem rá szavazott. A meglepetés ezután jött, egy másik mentor, Gwen Stefani lecsapott a magyar fiúra, és innentől ő segíti majd a felkészülésben.

Viktor élvezte a közös munkát Levigne-nel, de tartott is tőle. – Nem könnyű eset, vagyis nagyon szigorú, bár ez volt a dolga. – Múlt pénteken kapta meg a mostani dalt, és már az első zenekari próbán a frontember  teljes erőbedobást várt el tőle.

Várhatóan a hét közepén kapja meg az új dalt, és azonnal nekiáll gyakorolni. Király Viktor bevallotta, hogy elég stresszes napjai vannak, mert a tét nagy, és rengeteg újságíró keresi Amerikából és Magyarországról egyaránt. Most például épp egy telefonos rádióturnéra készül. Ez azt jelenti, hogy összekapcsolnak kb. húsz zenei rádiós csatornát, és mindenki kérdezhet valamit.  Közben New Yorkban is teltházas koncertet adott. Elmondása szerint a közönség 60 %-a kinti magyar, 40 %-a amerikai volt. Ebben a feszített tempóban ott élő testvére segíti, és ez a feladatnak neki is újdonság. Minden esetre maradék idejében igyekszik sportolni, lefekvéskor kellemes, lágy zenét hallgatni, hogy frissen vehesse az új akadályokat.

A show tehát folytatódik! Az élő műsorba, vagyis már a döntőbe 20 énekes jutott be. Sok sikert, hajrá Viktor!!!! Bármi is történik, azért ő Jancsika marad!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!