Facebook hozzászólás
880

Tóth Vera utazása test és lélek körül…

Amerikai textilipari munkásnők vonultak utcára 1857. március 8-án, hogy jobb munkafeltételeket és magasabb bért követeljenek. A New York-i megmozdulás híre nem maradt visszhang nélkül. A nők öntudatra ébredtek. A nemzetközi nőnapot az ENSZ is a legismertebb világnapok között tartja számon. Számos civil szervezet e napon tiltakozik a nők elleni erőszak, a munkahelyi szexuális zaklatás, a prostitúció ellen. A nőknek számos helyen kell megfelelnie az életben! Most ismerkedjetek meg egy énekesnő igazi arcával, akit nemcsak nagyszerű hangja miatt tisztelünk, hanem azért is, mert önmagát győzte le testben és lélekben…    

Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorának legújabb vendége, Tóth Vera engedett betekintést életének kevésbé ismert részeibe. Mesélt újjászületéséről és a test és a lélek harmóniájának fontosságáról. A LifeTv ezoterikus műsorának legújabb vendége őszintén beszélt párkapcsolatairól és a testével való kapcsolatáról.

Peller Mariann és Toth Vera, Kép: lifetv
Peller Mariann és Toth Vera, Kép: lifetv

Tóth Vera legkomolyabb problémái 2010 környékén kezdődtek, mikor egy önző, szociopata férfival volt párkapcsolatban. Innen gyakorlatilag egy olyan lejtőn találta magát, aminek alján teljesen padlóra került, és pánik-tünetek gyötörték. Az énekesnő ezután a pszichológia és a spiritualitás felé fordult, majd kiderült, hogy deperszonalizációs szindrómában szenved, azaz saját életét külső szemlélőként éli meg. Vera különböző eszközökkel és rengeteg sírással kezdte leküzdeni a betegséget, és újjáépíteni önmagát. Ebben nagyon nagy szerepet kapott a spiritualitás, egy általános összeomlás után kezdődött az újjászületése.

Meglepő adatok derültek ki a nőkről
Valóban kevesebb kislány születik, mint kisfiú? Hosszabb életre számíthatnak a nők, mint a férfiak? És vajon hogy állnak a magyar nők iskolai végzettség, munkavállalás, kereset és családalapítás tekintetében? Összegyűjtöttünk néhányat a KSH nőkkel kapcsolatos adataiból.

– Találd meg magad, a lelked és a tudatod érjen össze – vallja Vera, aki folyamatosan haladt előre, hogy kikerüljön rossz lelki állapotából. Ma már úgy érzi, hogy a régi Tóth Vera meghalt, meg is gyászolta, és emlékeiben megőrizte korábbi énjét.

A test és lélek egyensúlya is fontos, így miután Vera érzelmei rendeződni kezdtek, testi változásai kerültek a középpontba. Ezzel kapcsolatban élt meg egy különleges élményt is egy terápián.

– Ezen a kezelésen kértem kegyelmet, hogy le tudjak fogyni, majd hirtelen olyan volt, mintha kitéptek volna a testemből, láttam a plafont és önmagamat.

Az énekesnő azóta is retteg a visszahízástól, többek közt a folyamatos edzések és életmódváltás mellett járt Máriagyűdön is járt, hogy a Szűz Mária-jelenéshez könyörögjön. Vera felkérései megtriplázódtak mióta lefogyott 45kg-ot, zenéjébe is új energiákat hozott a változás, hisz szerinte a bátorság hozza meg a jó dolgokat az ember életében.

Elégedetlenek az életükkel a magyar nők
Az átlagos magyar nő tovább él a férfi társainál, de egészségi állapota rosszabb az európai átlagnál, más OECD államokban élőkhöz képest pedig a legkevésbé elégedett az életével – derül ki a CIG Pannónia elemzéséből. A közelgő nőnap alkalmából publikált elemzés arra is rámutat, hogy a gyengébbik nem munkaerőpiaci helyzete is kedvezőtlenebb, és átlagosan 16 ezer forinttal alacsonyabb nyugdíjra számíthatnak, mint a férfiak. Esetükben ezért még nagyobb jelentősége van, hogy előrelátóan készüljenek a váratlan élethelyzetekre és a nyugdíjas éveikre.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!