Facebook hozzászólás
298

Tolvai Reni majréja

Van, aki a legkínosabb helyzetekből is nevetve vágja ki magát, míg más szó szerint elmenekül egy cikis szituációból. A Második Randi következő civil szereplője az utóbbi csoporthoz tartozik: a szorongás leküzdéséhez a VIVA stábját hívta segítségül. Iszak Eszti és sztárvendége, Tolvai Reni nem hagyták magára a bizonytalan Vikit, aki a népszerű énekesnőtől egy különleges feszültségoldó technikát is elleshetett.

Tolvai Reni készül az adásra, Kép: VIVA
Tolvai Reni készül az adásra, Kép: VIVA

A VIVA harcba szállt az elbaltázott randevúkkal: hétről hétre segít egy újabb civil szereplőnek, hogy az első találkozóból második, harmadik vagy akár sokadik is legyen. Viki azért fordult a Második Randi csapatához, mert nagyon stresszes az ismerkedésekkor, randevúkkor. Legnagyobb félelme, hogy beáll a kínos csend – ez egyébként már  többször is előfordult vele. Egyszer annyira hatalmába kerítette a pánik, hogy szó szerint megszökött a nyomasztó helyzet elől. Ezt a szorongást szerette volna maga mögött hagyni, és ebben a VIVA sztárja, Iszak Eszti és vendége, Tolvai Reni segített neki.

– Emlékszem, amikor ennyire fiatal voltam én sem tudtam önmagam lenni az első, vagy a második randi alkalmával. Nagyon nehéz, főleg ha tetszik is a fiú, mert zavarban vagy, és ilyenkor nem egyszerű elengedni magad – kezdte a népszerű énekesnő, akinek ma már nincsenek ilyen problémái.

– Sokkal lazább vagyok, mint Viki, aki tényleg rá tud görcsölni a dolgokra, de remélem, hogy segítettem neki, és észben tartja azokat a tippeket, amikkel oldani tudja a feszültséget. Biztos vagyok benne, hogy egy idő után könnyebben veszi majd az akadályokat, és szurkolok neki, hogy tényleg jól sikerüljön ez a randi – tette hozzá Reni, aki a színpadon is sikeresen használt stresszkezelési tanácsait osztotta meg Vikivel. Többek között egy nagyon magas épület teraszáról is kikiáltottak, mert az énekesnő szerint ez az egyik legjobb módja a feszültségoldásnak.

Szakértők és sztárvendégek tanácsai, randevú elméletben és gyakorlatban: a Második Randi július 22-én pénteken 18:00-kor folytatódik; az előző rész ismétlése 18:30-kor!

Lelepleztük Tolvai Reni súlyos titkát!
Tolvai Reni megasztáros idejében még súlyfelesleggel küzdött, mára azonban jó pár kilótól megszabadulva dögös díva lett. Az egészségét és szépségét komolyan veszi, és mindent megtesz annak érdekében, hogy minél jobb formában legyen. Most kiderül, mi a titka, hogy ennyire egyensúlyban van önmagával!

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!