Facebook hozzászólás
204

Titokban lett milliomos a kocsmakvízes

Kiss Judit lett a Maradj talpon! első női fődíjasa, és mindössze a negyedik játékos, akinek sikerült a vetélkedő csaknem öt adáséve alatt elvinnie a 25 millió forintos főnyereményt!

 

Kiss Judittal fog kezet Gundel Takács Gábor, Kép: Bara Szilvia
Kiss Judittal fog kezet Gundel Takács Gábor, Kép: Bara Szilvia

A szőke hölgy a Maradj talpon! pénteki adásában kezdte a játékot, majd hétfőn ugyanolyan lendületesen folytatta. Judit tapasztalt kvízjátékos, informatikával foglalkozik, két felnőtt gyermek édesanyja és boldog nagymama, két unokája is van. A Maradj talpon!-ban is magabiztosan játszott, ám az utolsó párbaj előtt elhasználta passzlehetőségeit. Az ezotéria iránt is érdeklődő játékos ekkor megérzéseire hagyatkozva mégis úgy döntött, hogy belevág az utolsó párharcba, ahonnan ő került ki győztesen. Kiss Judit ezzel történelmet írt: ő lett a Maradj talpon! első női fődíjasa, és mindössze a negyedik játékos, akinek sikerült a vetélkedő csaknem öt adáséve alatt elvinnie a 25 millió forintos főnyereményt.

– Több kvízműsorban is játszottam, és kocsmakvízeket vezetek, de korábban sosem nyertem ilyen hatalmas összeget. A sok játék miatt viszont edzésben voltam. Sajnos általános taktikai tanácsot nem tudok adni, hiszen mindenki másban jó, és ahogy mondani szokták az a könnyű kérdés, amit tud az ember – mesélte a játékról Judit, akinek nem csak a tudása, hanem az önuralma is figyelemre méltó.

Légy Te is játékos!
A Maradj talpon! folyamatosan várja a játékosok jelentkezését. Úgy érzi, ön lehetne a 25 millió forintos fődíj következő nyertese? Jelentkezzen Gundel Takács Gábor vetélkedőjébe a vetelkedo@mtva.hu e-mail címen, itt, vagy a (06-1) 759-5959-es telefonszámon!

– Sem a családom, sem a barátaim nem tudtak arról, hogy jelentkeztem a forgatásra, sőt a felvétel után sem mondtam el nekik, hogy nyertem. Csak az adás előtt árultam el, hogy szerepelni fogok a televízióban. Ez a szokásom babonaként indult, korábban sem mondtam el senkinek, amikor kvízműsorban szerepeltem. Ezúttal viszont nagyon nehéz volt megtartani magamnak a jó hírt, főleg azért, mert a lányomnak lakhatási problémái támadtak, és aggódott a jövő miatt. Én pedig pár hétig nem mondhattam neki, hogy ne félj, minden rendben lesz, hiszen most nyertem 25 millió forintot! A nyereményből segítek a gyermekeimnek, visszafizetem a hitelemet, de teszek félre szórakozásra is: régóta szeretnék részt venni egy Földközi-tengeri hajóúton és delfinekkel úszni a szabadban – árulta el a nyertes.

Peller-Lukács a nyerő!
A nézők szinte egyhangú döntése alapján Peller Anna és férje, Lukács Miklós lettek az RTL Klub népszerű Nyerő Páros című sztár valóságshowjának első győztes párja.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!