Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. március 20. 15:00 | László Márta

GAMESHOW

Tilla emelte a tétet!

Március 20-ától minden hétköznap este a Tények után vadonatúj gameshow-val jelentkezik Tilla. Az Annyit ésszel, mint erővel című műsorban mindig 2 versenyző érkezik, akiknek az ügyességi feladatok végrehajtása mellett kvízkérdésekre is válaszolniuk kell. Ha jól játszanak, egyikük akár tízmilliót is nyerhet!

 

Tilla a Bummban, Kép: TV2

Tilla a Bummban, Kép: TV2

Visszatér a képernyőre Tilla, aki hétfő estétől az Annyit ésszel, mint erővel című gameshow játékmesetereként látható a TV2-n. Az izgalmas versenyben minden nap egy férfi és egy nő versenyez, akik korábban nem ismerték egymást, a stúdióban találkoznak először. A játék első felében csapatként kell dolgozniuk, míg egyikük ügyességi feladatot hajt végre, a másiknak kvízkérdésekre kell válaszolnia, de csak addig teheti, míg a másik teljesíti a fizikai feladatot. Ha ügyesek, lehetőségük van több millió forintot is összegyűjteni. A párbajban már egymás ellen küzdenek, és csak egyikük juthat a fináléba. Ha ott egyedül is jól tejesíti a kvíz és fizikai kihívást, megszerezheti az addig közösen összegyűjtött pénzt!

– Hatalmas, színpompás játéktérben zajlik a műsor. Itt az lehet győztes, aki sportos, aki ügyes, aki eszes. Vannak olyan párosok, akik ránézésre sehogy se stimmelnek össze, aztán mégis kiderül, hogy elképesztően jól kiegészítik egymást. Nagyon sokat nevettünk, nagyon szórakoztató show, számtalan extrém szituációval – árulta el Tilla.

Bélyeget kapott a fantasztikus filmrendező
Alkalmi bélyeg kibocsátásával köszönti Fábri Zoltán születésének 100. évfordulóját a Magyar Posta. A bélyegkisív Orosz István, Kossuth-díjas grafikusművész tervei szerint a Pénzjegynyomda Zrt.-ben.

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!