Facebook hozzászólás
315

„Tárcsázd” kedvenc strandodat!

Sokat változott a magyar tengerpart a régi „Zimmer Frei” hangulathoz képest. Egy nemzetközi összehasonlításban a legtöbb fizetős strandunk felveszi a versenyt a legfelkapottabb helyekkel is. A minőségi szolgáltatások elterjedése mellett egyre többet foglalkoznak a kényelmünkkel is: 2016-ban már a legtöbb balatoni strandon elfogadják a mobiltelefonon vásárolt jegy felmutatását is belépéskor.

Az ingyenesen letölthető, szolgáltató független Simple alkalmazással bárhonnan, bármikor megvásárolhatjuk a strandjegyet, belépéskor a pénztárnál való sorban állás helyett csak az okostelefonunkat kell felmutatnunk.

Lányok mobillal egy presszó teraszán, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Mit tudnak a balatoni strandok?

A Balatoni Szövetség minden évben szigorú szabályok mellett osztja ki a Kék Hullám Zászló strandminősítést, ennek elérésére a kitűnő vízminőség mellett a szolgáltatásoknak is magas színvonalat kell elérniük. Tavaly 8 strand kapta meg a legmagasabb, három csillagos-, 14 a kétcsillagos és 6 a még mindig magas elvárásokat támasztó egycsillagos megjelölést.

A legtöbb helyen a megszokott vízibicikli bérlés mellett új szolgáltatásokkal vonzzák magukhoz a látogatókat: a víziélménypark, szörfoktatás, vízisí, elektromos hajóbérlés, sportpályák, csúszdák és minigolf állnak az élen, de a kulturális és sportprogramok is állandóak a partokon.

A szokványos strandi szolgáltatások fejlesztésén túl az üzemeltetők felismerték az okostelefonokban rejlő potenciált és a strandolók kényelmének érdekében már a Simple alkalmazáson keresztül is megvásárolhatják a strandbelépőjüket. Az alkalmazásban vásárolt jegyekért nem kell sorba állni a pénztárnál és több helyen a beléptetésnél is egy külön soron mehetnek be a strandra.

Fiatalok naplementében a Balatonon, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Mire lehet használni a Simple alkalmazást?

A szolgáltató független és bármelyik bank MasterCard, Maestro, Visa, vagy American Express kártyájával használható applikációt minden Android, iOS és Windows okostelefonra ingyenesen telepíthetik a felhasználók. Segítségével országszerte több száz mozi-, színház- és koncertterembe, valamint több ezer kulturális- és sporteseményre vásárolhatunk online belépőt akár last minute áron, belépéskor ezeket is elég a telefonon felmutatni. Az egész ország területén beszerezhetjük az autópálya-matricát és rendezhetjük a közterületi parkolásunk díját. Több mint 300 étteremből rendelhetünk házhoz ételt, fizethetünk italautomatáknál készpénz nélkül, beleshetünk a legjobb buli-helyszínek programjába, eltárolhatjuk a hűségkártyáinkat és hívhatunk taxit Budapesten.

Az alkalmazásban vásárolt jegyeket jelenleg 11 fizetős balatoni strandon, a Velencei-tónál, a Budapest környéki Rukkel-tó Víziparkban, illetve a soproni és szombathelyi tófürdőben is elfogadják. Továbbá a Szigligeti várba és akár még az ott megrendezésre kerülő kulturális programokra is megválthatjuk az alkalmazással a belépőjegyünket.

Az elfogadóhelyek száma folyamatosan bővül, ezért az aktuális listáért és bővebb információkért látogass el erre a weboldalra.

Nyári előadások
Hat éve nem látott ilyen produkciót a magyar közönség! Orosz, ukrán, magyar művészek és szakemberek dolgoznak együtt egy órási vízi produkcióban a Fővárosi Nagycirkuszban. A magyar szereplők közül Kristóf Krisztián hét év után először lép magyar porondra! Az egész manézs hatalmas medencévé alakult át, ami száraz előadóhellyé is tud változni nyolc hidraulikusan emelkedő, és süllyedő lapnak köszönhetően. Egész nyáron láthatod az előadást! A részleteket itt olvashatod el!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!