Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. május 17. 19:00 | László Márta

LEMEZBEMUTATÓ

Takács Nikolas megmutatja meztelen lelkét

Hét éve, hogy megismerte nevét az egész ország, Takács Nikolas most újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében. Új zenei albumát június 16-án mutatja be nagy nyilvánosság előtt. Ebben hallhatod lelke puszta lenyomatát! Készülj fel!

Takács Nikolas minden eddiginél jobban kitárulkozik dalaiban, új albuma hűen tükrözi lelkivilágát, világról alkotott nézetét, hitvallását. Ahogy ő mondja, ez a lemez „a lelke meztelen lenyomata”.

Takacs Nikolas, lemezbemuato plakát, Kép: sajtóanyag

Takacs Nikolas, lemezbemuato plakát, Kép: sajtóanyag

– Izgalmas és eseménydús az életem. Sok emlék, emberek, élethelyzetek azok, amelyek folyamatos ihletet adnak és nap, mint nap érzelmeket, gondolatokat váltanak ki belőlem.  Hálás vagyok minden sikerért és elfogadom a fájdalmat is, mert tudom, hogy szükséges. Ez a lemez a lelkem lenyomata, kalap és sapka nélkül, ruha nélkül, teljesen meztelenül” – mondta Takács Nikolas.

 

Az énekes töretlenül járja az országot, a legnagyobb hazai fesztiváltermekben is telt házas koncertet ad, és határon túl is számos felkérésnek tesz eleget. Felkéréseinek és a szakma elismerésének köszönhetően nyáron sem unatkozik majd – hamarosan fontos bejelentésre készül. Június 16-án este 8-kor pedig a MoM Kulturális Központban mutatja be legutóbbi Be true and love nagylemezét.

Magyar tervezők áprilisa Budán
Ismét magyar tervezők munkájával ismerkedhettek a MOM Park lounge területére látogatók. Idén tavasszal tizennégyen mutatkozhatnak be. Szombatonként pedig kreatív workshoppal bővült a program. Legelőször az idén oly divatos táskadíszt, azaz a saját bagpirszingjüket készíthették a sajtótájékoztató résztvevői.

 

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!