Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2009. március 30. 12:02 | DPA

BABA

Szülés utáni sztárdiéták

A sztárok a szülés után szinte azonnal visszanyerik tökéletes alakjukat, és máris a magazinok címlapjain pózolnak. Vajon hogyan csinálják? Van valami speciális diétájuk? A titkaik után nyomoztunk.

Christina Aguilera fia, Max Liron születése után szoptatni kezdett, közben pedig edzett is, hogy visszanyerje alakját. Bokszolni és nyújtani is lejárt a terembe, hogy a régi lehessen.

 

Nicole Richie terhessége előtt inkább alultáplált volt, ezért aztán kifejezetten jót tett neki az a pár kiló, amit sikerült felszednie. Nem is aggódott miatta, hogy fogja leadni, miután megszületett kislánya, Harlow Winter, szoptatott, de egyáltalán nem diétázott.

Naomi Wattsnak szintén fia született, Alexander. Ő is a szoptatásra esküszik, mint legjobb fogyókúrás módszerre, bár meg kell hagyni, ő maga sem volt soha kövér. A The International című film forgatása alatt a stúdió saját edzőt szerződtetett mellé, hogy kedvére és megfelelően mozoghasson.

Milla Jovovich semmit nem tagadott meg magától a terhessége alatt, ezért aztán elég sokat fel is szedett. Kislánya, Ever Gabo születése után Harley Pasternak sztáredzőhöz fordult segítségért, aki a The perfect Gateway című filmre vissza is adta neki eredeti alakját. A nap öt napján kellett mozognia, mindig más testrészét megmozgatva.

Melanie Brown, azaz a Mel B a Spice Girlsből Angel születése után már hetek múlva a Szombat esti láz angol kiadásában szerepelt. Rengeteget mozgott előtte, hogy visszanyerje alakját, úszott, dombnak fölfele futott, és persze táncolt.

Tori Spelling kisfia, Liam születése után a NutriSystem nevezetű diétával nyerte vissza alakját. Ennek a reklámarca is lett, és úton útféle ajánlhatja az étrendet.

Salma Hayek kislánya, Valentina Paloma születése után nem is titkolta, hogy nagyon keményen kellett edzenie, hogy visszanyerje régi alakját. Bár szoptatott, az nem segített sokat, utána nagyon oda kellett figyelnie rá, mit eszik, és rengeteget kellett mozognia.

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!