Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2015. július 15. 13:00 | László Márta

Vízi druszák

Sztárom a párom a plakáton

Ugye tudod, ki az az Erdélyi Balázs? Ha nem, csak nézz körül, keresd a plakátokon, előbb-utóbb biztosan találsz egyet, amin rögtön kettő is van belőle! 

A két Erdélyi, Kép: László Márta

Pár napja vettem csak észre ezt a remek ötletet! A vízilabdások egyik kiemelt, energetikai támogatója plakátkampányt indított. Egy-egy népszerű sportoló mellé megkeresték névrokon szurkolóját. A kiváló vízilabdás párja így lett egy cukrász – teljes “harci díszeben”, azaz rézüsttel, habverővel. Egy másik plakáton Tóth Ildikó látható, és párja, a fodrász kisasszony: hajszárítóval, csipeszekkel… A Nemzeti Sport információi szerint a kampányban szerepel még Antal Dóra, Nagy Viktor, Varga Dániel is – oldalukon diákkal, fogorvossal, sportkommentátorral.

A lapnak Tóth Ildikó úgy nyilatkozott, hogy nagyon élvezte a hajszobrász kisasszonnyal a közös “edzést”, azaz a fotózást!

“Volt munka bőven, amíg megcsinálták a hajamat, amelyet több irányból beállított ventilátorok által fújt a szél. Ennyi hajlakk még sosem volt rajta, s nem dolgoztak vele még ilyen sokat. De megérte, szerintem jól sikerültek a képek. Örülök, hogy részt vehetünk ebben a kampányban, remélem, a drukkereknek is tetszik!”

Ami engem illet, én igent mondok! Emberi és kicsit talán megható is! Na, ez az, ami meg tud érinteni! Hajrá lányok, hajrá fiúk!

A két Tóth Ildikó, Kép: László Márta

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!