Facebook hozzászólás
487

Színre lép a szexi igazgatóhelyettes

Visszatér a képernyőre a renitens tanár, és megbolydul az élet egy szenzációs új szereplőtől az iskolában. Január 12-én indul az RTL sorozatának második évada. 

Az RTL Klub saját gyártású sorozatának második évadában új szereplők lépnek színre: egy szexi igazgatóhelyettes a tanárok életét teszi színesebbé, az új diákok pedig az iskola mindennapjait pörgetik fel.

Nagy Ervin, Kép: RTL
Nagy Ervin az előző évadban, Kép: RTL

január 12-én, szombaton 20 órakor visszatér a képernyőre a kissé renitens, de diákjaiért minden áldozatra képes Vasvári Szilárd, akit Nagy Ervin alakít. Az új epizódok számtalan meglepetést tartogatnak. Rögtön az első részben érkezik az új igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra), aki bájos kisugárzásával minden férfitanár figyelmét felkelti. A Tanár és az új tanárnő mellett természetesen az első évadból megismert iskolaigazgató Rácz Ernő (Anger Zsolt), Szeverin Csaba (Elek Ferenc) és Ritter Ákos (Ötvös András) ismét nagy szerepet kap az iskola életének irányításában.

A sorozat a dráma és a komédia eszközeivel mutatja be egy iskolai közösség hétköznapjait. A különálló részek a második évadban is közéleti és társadalmi kérdéseket feszegetnek. Megismerhetünk egy priusszal rendelkező diákot, lesz olyan tanuló, akinek sportkarrierje dugába dőlni látszik, és ismét segítségre szorul egy diák, aki a családi körülményeinek áldozatává válik.

Ők már az igazi legek
Emlékszel arra a négy szenzációs, fiatal srácra, akik idén télen olipiai aranyérmet szereztek Magyarországnak? Vagy arra a szenzációs logopédusra, aki csodát tett az ország egyik legnagyszerűbb színészével? És arra a hölgyre, aki a lúgos orvos áldozata, őrült kitartásával most is küzd megaláztatása ellen? Ők mind az Év Emberei lehetnek! És nem mellesleg így is azok! Szavazzatok!

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!