Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. június 01. 05:30 | László Márta

NEOTONNAL INDULUNK

Vándorének

Szép nyári nap, Foltos farmerek az út mentén, Szép nyári nap, Sokan vándorolnak úgy, mint én… Hű, de sokan énekeltük a Neoton nótáját. A zenekar és a Kócbabák dalai soha nem mentek ki a divatból, mint ahogy a június sem! Kezdjük tehát a nyarat egy remek slágerrel, a napsütéssel, a szabadsággal és persze a szerelemmel! … Mert ezek sem mennek ki a divatból soha! Indulhat a nyár!!! Ezennel megnyitottam!!!   

Mi jut eszünk be a júniusról? Nem kérdés! Az évzáró, a szünidő kezdete, a pedagógus nap, az érettségik, a felvételik, a vizsgaidőszak, és nem utolsó sorban a szabadság! Van, akinek ez három hónap, van, akinek pár nap, de egész évben arra készülünk, hogy fergeteges legyen a nyár, ami a fantasztikus jázmin illatával indul!
Ígérem, júniusban is csupa-csupa remek olvasnivalót adunk közre a programajánlóktól kezdve a kozmetikai tanácsokig, a nyári ínyenc falatoktól kezdve a virágos divatig, az isteni olvasnivalótól, és persze örök témán marad a fergeteges szerelem!
Hölgyeim és Uraim! Szép nyarat mindenkinek, és hallgassuk együtt a Neoton 1976-ban megjelent kislemezéről a Vándoréneket!

… És ha kedved van velünk énekelni, itt a szöveg is!!!

Szép nyári nap

Neoton, Napraforgó lemezborító, Kép: László Márta

Még őrzöm a bakelti lemezt! Kép: László Márta

Foltos farmerek az út mentén
Szép nyári nap
Sokan vándorolnak úgy, mint én
Szép nyári nap
Minket nem zavar a forróság
Szép nyári nap
Néhány óra csak a távolság
Szombat délelőtt a csizmám felhúzom
Ha szikrázik a nyári ég
A szürke város porát lassan elhagyom
És indulok, indulok feléd
Szép nyári nap
Foltos farmerek az út mentén
Szép nyári nap
Sokan vándorolnak úgy, mint én
Hétfőn újra kezdem átlagéletem

Na mi újság, Wágner úr?
A hetvenes-nyolcvanas évek egyik legjobb együttese, a country and eastern stílust képviselő Fonográf 2018. február 16-án a Sportarénában lép fel, 14 év szünet után. A régi dalok, régi hangzásban csendülnek fel, így a legendás zenekarral együtt tombolhatunk majd.

És azt teszem, mit tenni kell
De hétvégén nem tarthat vissza senki sem
Hát indulok, indulnom kell

Szép nyári nap

Foltos farmerek az út mentén
Szép nyári nap
Sokan vándorolnak úgy, mint énCikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!