Facebook hozzászólás
475

Szabados Ági és Tokár Tomi osztályfőnöknek áll!

Közös felhívást tett közé általános és középiskolai osztályoknak az RTL Klub és a NIOK Alapítvány az Adakozó Kedd alkalmából! A cél, hogy minél több gyerekhez, fiatalhoz eljusson az adományozás, a jócselekedetek fontossága és lehetősége. 

A híradós Szabados Ági és fókuszos Tokár Tomi november 27-én meglátogat egy-egy osztályt, és egy rendkívüli osztályfőnöki óra keretében beszélgetnek a gyerekekkel, fiatalokkal arról, hogy mit tehet egy diák, egy médiaszemélyiség, vagy bárki a jó ügyekért. Elmesélik személyes tapasztalataikat, és még akár az osztály által tervezett jócselekedet kitalálásában, ötletelésében is részt vesznek. Szívesen találkoznátok velük, kérdeznétek tőlük? Most lehetséges!

Szabados Ági, Kép: RTL/NIOK
Szabados Ági, Kép: RTL/NIOK

Pályázzatok, és legyen 1 órára a Ti osztályfőnökötök Szabados Ági vagy Tokár Tomi!

November 27-e, Adakozó Kedd az adományozás, a jótékonyság nemzetközi mozgalmának napja. Ez a nap a jótettekről és azok ünnepléséről szól.

Tokár Tomi, Kép: RTL/NIOK
Tokár Tomi, Kép: RTL/NIOK

– Fontos, hogy a gyerekekhez, fiatalokhoz minél hamarabb eljusson az adományozás, egymás segítésének fontossága, a társadalmi problémák bemutatása, hogy később felelős emberként tudjanak tenni a társadalom egészét vagy nagy részét érintő ügyekért – mondta el Ujvári Panna, a NIOK Alapítvány kommunikációs vezetője.

Gesztenyetiramisu az ünnepre
Megvallom őszintén, én már ilyenkor kezdem gyűjteni a karácsonyi recepteket, ötleteket. A gesztenyét különösen imádom, szerintem íze, illata pompásan illik az ünnep hangulatához. Ezért is örültem, amikor ezt a különleges receptet megkaptam Alsó-Ausztriából. Ha pont nincs időd kiugrani Sulz im Wienerwaldba, a Landgasthaus Stockerwirt étterembe, akkor most ugorj neki. Mire eljön a karácsony már profi leszel benne!

Mivel pályázhatnak az osztályok?

Az osztályközösségek bármit vállalhatnak, amivel segítenek másokat: mindenki vihet egy szendviccsel többet az iskolába, amit hajléktalanokhoz juttathatnak el, szervezhetnek süti- vagy kézműves vásárt, aminek a bevételét felajánlhatják egy szimpatikus szervezetnek, vagy csak egyszerűen rajzolhatnak karácsonyi üdvözlőlapot jókívánságokkal a kórházakban fekvő gyerekeknek.

Egy rövid, maximum kétoldalas ötlet kidolgozásával, melyben leírják, hogy az osztály ki(k)nek és hogyan szeretne segíteni, és hogy ez az akció hogyan fog megvalósulni még az ünnepek előtt? A projektötlet leírását 2018. november 21-ig kell elküldeni az adakozokedd@niok.hu címre. A felhívásról és jelentkezés menetéről bővebben olvashatsz ezen a linken!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!