Facebook hozzászólás
402

Spirituális élmény – nagy dózisban

Nyaraláskor semmi másra nem vágyunk, mint kiszakadni a feladatokkal teli hétköznapokból, lazulni, pihenni, feltöltődni, akár néhány nap alatt. Vannak, akik mindezt tudatosan teszik már évek óta. A fesztiváldömping közepén kínálkozik egy program, ami üde színfolt a palettán. Már csak néhány nap és kezdődik a negyedik Everness Fesztivál, amit idén a MOL Nagyon Balaton Programsorozat részeként rendeznek június 28. és július 3. között – ajánlja munkatársunk, Osztrozics Dóra. 

Speciális spirituális gyakorlat, Kép: sajtóanyag
Speciális gyakorlat, Kép: sajtóanyag

A balatonakarattyai part 2016-ban utoljára szolgál helyszínéül a sok száz programnak, így aki még nem volt, érdemes gyorsan jegyet venni a különleges parti élményre.  A hazai és külföldi spirituális előadók mellett változatos zenei és mozgásprogramok várják a szellemi és lelki táplálékra vágyókat. Igen széles a skála, így mindenki megtalálja a számára izgalmas és újszerű kikapcsolódási lehetőséget. Kora reggel például indíthatjuk a napot jógával, aminek számos fajtáját kipróbálhatjuk a fesztivál 5 napja alatt. De ha egy taichi vagy egy csikunk óra esne jól a testünknek, semmi pánik, megtaláljuk a kínálatban.

Az időjárás elkényeztet minket, mármint azokat, akik szeretik a kánikulát. A meleggel a szabadtéri programok mellett a sátrakban zajló beszélgetések résztvevőinek is meg kell küzdeniük. Idén számos olyan előadó, író fogadta el a szervezők meghívását, akiket először láthat majd a magyar közönség, akár a technika segítségével is. Élő kapcsolják majd James Redfieldet, A mennyei prófécia szerzőjét, Wm. Paul Youngot, A viskó és a Keresztutak című könyvek íróját.

A reiki titka
A reiki igazán különleges, mondhatni a modern tudománnyal alaposan szembemenő gyógymód, amivel kapcsolatban nagyon sokan szkeptikusak. Ám ez az előítélet a legtöbb esetben csak addig tartja magát, amíg az emberek saját bőrükön nem tapasztalják meg a kezelés hatását. A részleteket itt találod!

Személyesen is összefuthatunk például Kyriacos C. Markides-szel, A ciprusi mágus szerzőjével. Hazai előadókban sem lesz hiány, Müller Péter író, Soma Mamagésa és egyebek mellett Kassai Lajos, A lovasíjász című dokumentumfilm főszereplője is a fesztivál vendége lesz. Vélhetően nagyon sokan kíváncsiak lesznek a nagy gyógynövénytudorunk, Szabó Gyuri bácsi jó tanácsaira is. De nem csupán a szélsőséges spirituális élményekre vágyók találnak izgalmas programokat, a családi témákról, az egészségmegőrzésről, a mozgásformákról is szó lesz, azaz jó tippeket kaphatnak az élethez!

Esti Balaton-part, Kép: sajtóanyag
Esti Balaton-part, Kép: sajtóanyag

A nyári feltöltődés alapeleme a zene is, az Everness minden eddiginél változatosabb zenei programmal vár, érdemes böngészni a fesztivál weboldalán a kínálatot.

Kislány nagy színes szappanbuborékkal, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Az Everness további érdekessége, hogy gyerekbarát fesztiválként a családokat, sőt, már a legkisebbeket is szeretettel várják a szervezők – a közös töltődés érdekében a picik 12 éves korig ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen! És ha anya vagy apa kikapcsolódna, meditálna, a kicsiket klassz játékokkal várják az önkéntes óvónénik.

Nyugi, lesz hús is –  hirdetik a szervezők. A tudatos táplálkozás, a nyers étkezés hívei mellett gondoltak a kevésbé nyitottak ízlelőbimbókra is. Megkóstolhatjuk a mexikói burritot, a cimichangát, quesadillát, ám mindent kérhetünk vegás változatban is. Természetesen középpontban az egészséges életmód áll!

Lépjünk ki öt napra a mókuskerékből, no és a komfortzónánkból! Töltődjünk fel a Balaton partján. Mi kipróbáljuk és jelentkezünk az élményekkel!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!