Facebook hozzászólás
192

Sorozatparádé és VIP-fakanál

Március végére több RTL Klubos sikerműsor is befejezi tavaszi adásait. A Keresem a családom március 21-én, A mi kis falunk március 23-án, míg a Gyertek át! március 24-én zárja évadát. A csatorna nézői ugyanakkor ezután sem maradnak hazai gyártású műsorok nélkül, az új produkciók miatt azonban az eddig megszokott műsorstruktúrán változtat az RTL Klub.

RTL logó Március 27-én érkezik A Konyhafőnök VIP című gasztro-reality, amelyben 26 sztár mérkőzik meg egymással a fődíjért. A hírességek főzőtudását hétköznaponként 18.55-től láthatják majd az RTL Klub nézői, ezzel a kereskedelmi csatorna műsorstruktúrája is változni fog.

Ez azt jelenti, hogy a Story Extra című sztármagazin fél órával korábban, már 16.55-től látható lesz. Utána 17.25-től jön az ország legnézettebb infotainment műsora, a Fókusz, majd 18 órától a megszokott időpontban a hírműsor, az RTL Híradó.

A főműsoridőben is lesz változás: minden hétköznap az RTL Híradó után, 18.55-től jön A Konyhafőnök VIP, melyben 26 sztár bizonyíthatja be, hogy a gasztronómiában is profi és esélye nyílik a konyhafőnök cím megnyerése mellett a 10 millió forintos fődíjra is. A korábbi évadokban megszokott módon azok a nézők, akik lemaradnának a premier adásokról, másnap 15.35-kor az ismétlésekkel bekapcsolódhatnak a versenybe.

Bélyeget kapott a fantasztikus filmrendező
Alkalmi bélyeg kibocsátásával köszönti Fábri Zoltán születésének 100. évfordulóját a Magyar Posta. A bélyegkisív Orosz István, Kossuth-díjas grafikusművész tervei szerint a Pénzjegynyomda Zrt.-ben.

Az RTL Klub népszerű napi sorozatai ezért később kerülnek képernyőre: az Éjjel-Nappal Budapest fiataljait hétköznaponként 20.30-tól láthatják, míg a napi sorozat, a Barátok közt március 27-től 21.50-től kerül a képernyőre. Ezért az RTL Hírigazgatóságának háttér és magazinműsorai, vagyis a XXI. század és a Házon kívül az új műsorstruktúrában kedden, illetve szerdán is késő este kerülnek képernyőre.

A sorozatfüggőknek sem kell lemondaniuk kedvenceikről: március 27-től hétfőnként a Barátok közt után jön a Dr. Csont 10. évada, keddenként a Castle 7. évada, szerdánként a Szulejmán szintén 7. évadával érkezik, a Halálos fegyver című amerikai sorozat új epizódjai pedig a jövőben csütörtök esténként folytatódnak. Péntekenként 22.25-től új, az RTL Klubon még nem látott epizódokkal tér vissza a Showder Klub. Vasárnaponként 18.55-től visszatér a megszokott sávba a Cobra 11, immár a 21. évadával.

Hétvégenként és ünnepnapokon pedig igazi családi blockbuster filmeket vetítenek az RTL Klubon, többek között érkezik a Magányos lovas, az Egyiptom istenei, A nemzet aranya 1-2., a Faterok motoron. Animációs mesékből sem lesz hiány, hiszen jön majd a Merida, a bátor; és a Verdák is.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!