Facebook hozzászólás
203

Rockerek ébresztő! Hatalmas zúzás lesz itt szeptemberben!

A hazai rockzene legnagyobbjai lépnek fel szeptember 8-9. között Budapesten, a Kincsem Parkban a Rock Fesztivál Budapest 2017 rendezvényen. A kísérőprogramok pedig izgalmasak és ízletesek lesznek.

Három színpad, két óriás sátor és több, mint húsz együttes rázza fel a rockereket a főváros legnagyobb rockfesztiválján, a Rock Fesztivál Budapest 2017-en.

A Kincsem Parkban szeptember 8-9. között megrendezésre kerülő, legnagyobb hazai művészeket felvonultató rockfesztiválon két napon keresztül a kedvenc slágereinkre tombolhatunk hajnalig. Olyan előadók váltják egymást a színpadon, mint a Piramis, a Beatrice, a Skorpió, a P.Mobil, a Karthago, a Kalapács zenekar, a Firkin, Deák Bill Gyula, vagy a Junkies.

Deák Bill Gyula is a fellépők között lesz  Kép: a zenész facebook oldala
Deák Bill Gyula is a fellépők között lesz Kép: a zenész facebook oldala

A szervezők a zenei programokon túl rock cirkusz vidámparkkal és extrém artista bemutatókkal is készülnek. A gasztronómiára is komoly hangsúlyt fektettek: lesz kézműves sörudvar, minőségi hazai borok és pálinkák is. Emellett vérbeli magyaros konyhával, kocsmai játékok sátrával, és rock börzével is készülnek, ahol régi relikviákat és ruházati termékeket lehet majd vásárolni.

A dal, ami nélkül nincs buli…

A fesztivál utazási partnere a Hoopps.amelynek köszönhetően hosszú idő után visszatért Budapestre a megfizethető árú, applikáció alapú autós utazás. A magyar startup, a Hoopps sofőrei a megszokottnál olcsóbban viszik utasaikat, akik valós időben rendelhetnek autót, s ráadásul Budapestet is jobban megismerhetik autózás közben.

Igen, Somló Tamás, egy egész Sziget gondol majd Rád…
Holnap, azaz július 19-én lesz egy éve, hogy nincs közöttünk Somló Tamás, akiről nagyszabású koncerttel emlékeznek meg barátai, kollégái és pályatársai a Sziget Fesztivál mínusz 1. napján, augusztus 9-én. A néhai zenész életművének legmarkánsabb darabjait felvonultató Somló Cirqsz a Magic Mirror sátorban várja majd az érdeklődőket.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!