Facebook hozzászólás
547

Rendet tesznek a született szobalányok

Szókimondó, álmodozó, szívdöglesztő házvezetőnők, akik Beverly Hills legbefolyásosabb családjainál dolgoznak. A talpraesett üdvöskék természetesen nemcsak a házakat tartják rendben, hanem jómódú munkaadóik életébe is bepillantást engednek.

Új sorozat indul a Született feleségek alkotóitól a TV2 műsorán kedden este 9-kor. A Született szobalányok 2013 és 2016 között négy évadon keresztül futott nagy sikerrel a tengerentúlon. Az Eva Longoria és a Született feleségek alkotói által jegyzett amerikai sikersorozatot először láthatják a magyar tévénézők.

Született szobalányok, főszereplők, Kép: TV2
Született szobalányok, Kép: TV2

A történet egy gyilkossággal indul, akárcsak a nagysikerű vígjátékban, a Született feleségekben: valaki leszúrja a Powell család cselédjét, Flora-t. Az eset megrázza a környéken dolgozó szobalányokat, akik mind jó barátnők.

Hétfő óta új kávét kavarnak
Megújult műsorvezetői csapattal és vadonatúj díszletből jelentkezik a TV2 Mokkája. Demcsák Zsuzsán és Pachmann Péteren kívül Istenes László, Serfőző Krisztina és Szabó Dóra köszöntik a nézőket.

Carmen a híres énekesnél, Alejandro Rubio-nál dolgozik, mert azt szeretné, ha a férfi felfigyelne a hangjára. Zoila a Delatour családnál szolgál, és igyekszik megóvni a lányát attól a csalódástól, amit a ház asszonyának fia okozhat neki. Rosie a híres filmsztár házaspár, a Westmore-ok gyermekének dadája, miközben azon fáradozik, hogy a saját kisfiát is Amerikába hozhassa. Marisol ekkor érkezik közéjük, hogy a Stappord család házában betöltse a házvezető szerepét…

A Született szobalányok főszereplőjét a Ki ez a lány? (Ugly Betty) című sorozatból megismert Ana Ortiz alakítja, de Roselyn Sánchez neve is ismerősen csenghet a magyar közönség számára, egyik legismertebb munkája a Nyomtalanul című krimisorozat, míg Judy Reyest a Dokik című vígjátéksorozatban láthatták a tévénézők.

Született szobalányok a konyhában, Kép: TV2
Született szobalányok a konyhában, Kép: TV2

Szereplők: Roselyn Sanchez, Ana Ortiz, Judy Reyes, Dania Ramirez, Matt Cedeño, Rebecca Wisocky, Tom Irwin, Drew Van Acker, Susan Lucci, Grant Show, Mariana Klaveno, Brett Cullen, Brianna Brown

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!