Facebook hozzászólás
256

Rajzfilmhős lett Ringo Starr! Videóval!

Új számítógépes animációs kisfilm készült a Cartoon Network csatorna egyik legnépszerűbb sorozatából, a Pindúr pandúrokból „Dance Pantsed” címmel (magyar cím hamarosan). Az új epizód érdekessége, hogy az eredeti szinkronstáb (Catherine Cavadini, Tara Strong, E. G. Daily, Roger L. Jackson, Tom Kane, és Tom Kenny) mellett szerepet kap benne a Beatles legenda, Ringo Starr is. 

„Cukor, só és minden mi jó… és egy csipet titokzatos X-vegyszer” – azaz a Pindúr pandúrok: a Puszedli, Csuporka és Sziporka fő alkotóelemeiről készült dalocska meghódította a világot. Craig McCrackenegyedi Emmy-díjas sorozata nemrégiben ünnepelte a 15. évfordulóját a Cartoon Networkön. Ennek apropóján készült az új számítógépes-animációs kisfilm, amelyben a pöttöm méretű szuperhősnő-trió újra szárnyra kap, hogy lefekvés előtt – nemcsak Bogárfalvát – de az egész világot megmentse!

Miért rabol el Mojo Jojo egy matematikust, egy operaénekest és egy borzot az új kisfilmben?
Természetesen azért, hogy ellophassa az X-vegyszert, és végre átvegye az uralmat Bogárfalva felett. De miután a Pindúr pandúrok meghiúsítják tervét, megalkotja a „Dance Pants R-EVILution” nevű gonosz videojátékot, amellyel irányítani tudja a lányok elméjét és testét, és amellyel véghezviheti gonosz tervét. A Professzornak vissza kell mennie táncos múltjába, hogy megmenthesse a lányokat, és azok megóvhassák szeretett városukat, Bogárfalvát.

A „Dance Pantsed” amerikai premierje január 20-án lesz a Cartoon Networkön, ezt követően, februártól a világ többi országában is látható lesz a film, hazánkban előreláthatólag augusztusban kerül képernyőre. A kisfilmben az eredeti szinkronstáb áll újra össze: Catherine Cavadini mint Sziporka, Tara Strong mint Puszedli, E. G. Daily mint Csuporka, Roger L. Jackson mint Mojo Jojo, Tom Kane mint Plutónium Professzor és Tom Kenny mint Bogármester, a stábhoz pedig vendégszereplőként csatlakozott a Beatles-legenda, Ringo Starr, aki Bogárfalva nagy népszerűségnek örvendő, lángelme matematikusának kölcsönzi a hangját. Ráadásként Ringo Starr előadásában láthatjuk az „I wish I was a Powerpuff Girl” (nem hivatalos magyar fordítás: Bárcsak Pindúr pandúr lehetnék!) című vadonatúj klipet is.

Az új kisfilm premierje előtt a Cartoon Network kilenc klasszikus Pindúr pandúrok-rész felújított változatát mutatja be egy maraton keretein belül. Akik nem tudnak betelni a Pindúr pandúrokkal a képernyőn, a sorozatból készült online játékkal is játszhatnak a premiert megelőzően. A játékosok kedvenc Pindúr pandúrjuk bőrébe bújva, gonosz robothordák ellen harcolva játszhatnak a különböző nehézségű, akcióban gazdag szinteken, és szerezhetnek újabb képességeket, hogy végül legyőzzék az ördögi Mojo Jojót.

A „Dance Pantsed” az amerikai Cartoon Network Studios és a brit Passion Pictures közös produkciója, Dave Smith rendezésében és Kevin Dart művészeti igazgató közreműködésével.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!