Facebook hozzászólás
319

Puskás Peti és a vadi új Comet klip

Idén közösen rendezi a Comet gálát az RTL Magyarország és a Viacom. A november 25-ei esemény teljes egészében megújul. A díjátadóhoz új dalt is készített a The Biebers, valamint a Mary Popkids énekesnője, Herrer Sári. A dalhoz készült klip már debütált! A Minden a miénk című szám klipjét Czibulya Nikol rendezte, aki már többször is dolgozott a The Biebers zenekarral.
Puskás Peti az új klipben, Kép: RTL
Puskás Peti az új klipben, Kép: RTL

– A Minden a miénk klipje a zenészek örök problémából indul ki. A zenés összeállítás két ellentétpár mutatkozik be. Én egy bulizós, éjszakázó zenészt alakítok, míg Sári egy nyugis, kiegyensúlyozott előadót formál meg. Mondhatjuk azt is, hogy ebben van a részemről egy kis önirónia is, ugyanis visszatekintek a fiatal énemre, arra, hogyan látom ma már felnőtt fejjel a régi bulikat és a csajozást – mondta el a Comet dal klippremierje kapcsán Puskás Peti, a The Biebers frontembere.

 

 

– Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhattunk Herrer Sárival, tavasszal már turnéztunk vele és a Mary Popkids zenekarral, most pedig közösen is zenélhetünk – tette hozzá Puskás Peti, akit a The Biebersen kívül az X-Faktor mentoraként is ismerhetnek a rajongók.

A Minden a miénk táncos jeleneteiben egyébként a legnagyobb The Biebers rajongók szerepelnek, akiket a csapat felhívása alapján hívtak el a kétnapos forgatásra.

Jó szórakozást!

Itt mi volt? Dalra fakadt Aurelio és Győzike
Maratoni adással és egy különleges klip premierjével várta a nézőket a BeleValó! A műsorvezetők nem kímélték a nézőket!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!