Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2015. július 24. 11:00 | PP-Eletforma

FELHÍVÁS

Pszt! A Kakitündér nem létezik!

A kutyatartók és a kutya nélkül élők legnagyobb harca a kutyakaki-ügy. Mindennapos harc és probléma, melyben nincs pro és kontra. Csak felelőtlenség, nemtörödőmség és butaság! Sokat kell még küzdeni a fejlődésért, a végső eredmény eléréséért, ami – szó szerint – csak egy karnyújtásnyira van! 

A Kutyabarát.hu mindig is a felelős kutyatartás mellett állt ki. Ennek érdekében több rendezvényt szerveztek, és több kampányt indítottak már, melyekkel az emberek figyelmét szerették volna felhívni a kutyák életminőségének javítására, a kutyás és nem kutyás társadalom együttélésének harmonizációjára, azok lehetőségeire.

Az egyik legádázabb városi kutyás problémára a kutyakaki helyzetre. Csodákra nem képesek, így a realitások talaján maradva csak a figyelemfelkeltés eszközével tudnak élni.

Ilyen plakátokat láthattok! Kép: kutyabarat.hu

Egyre több plakáttal és matricával találkozhatnak már az emberek, a kutyatartók szerte a főváros kutyafuttatóiban és azok környékén, de már vidékre is került a figyelemfelkeltő matricákból. Céljuk, hogy egy kicsit elgondolkoztassák a kutyásokat, igyekeznek a vicces úton tudatosítani az üzenetet.

A kampány indulása óta sok pozitív visszajelzést kaptak, mely arra ösztönözi őket, hogy tovább vigyék a kezdeményezést. Még több plakátot és matricát raknak ki. A kutyások segítségét is kérik: készítsenek fotókat, amiket majd kiraknak a honlapra. A Kutyabarát.hu, a városi kutyások és felelős kutyatartók közösségi portálja ezzel a kampányával a tiszta, élhető kutyás városokért küzd. Kedves kutyatartók! Csak egy mozdulat kell!

A média segítségét is kérjük, hogy minél több emberhez, kutyatartóhoz eljuthasson a kampány üzenete.Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!