Facebook hozzászólás
388

Pörgős év előtt áll Farkasházi Réka, videóval mutatjuk

Télbúcsúztató koncertet ad Réka és a Tintanyúl március 2-án a Hatszín Teátrum színpadán. Érdemes jelmezben érkezni, mert remek nyeremények is várják a résztvevőket. A jegyek olyan gyorsan fogynak, hogy minden bizonnyal szükség lesz egy délutáni előadás beiktatására is.

Farkasházi Réka porté, Kép: sajtóanyag
Farkasházi Réka, Kép: sajtóanyag

− Igazából már évek óta az az egyik újévi kívánságom, hogy legalább ugyanolyan legyen, mint az előző, semmivel se rosszabb, és valahogy mégis úgy alakul mostanában, hogy mintha emelném a tétet, már év elején látszik, hogy a következő hoz valami extra izgalmat. Tavaly úgy indult az év, hogy csendesebbre készültem, a kisbabám születése miatt, de azért elég pörgős lett a költözéssel, és az év végi dupla karácsonyi koncerttel, illetve azzal, hogy már elkezdtük megálmodni, és elkészíteni az új albumot – meséli mosolyogva Farkasházi Réka.

Az elmúlt két esztendőben az év hazai gyermekalbuma kategóriában tarolt a Farkasházi Réka és a Tintanyúl formáció, a rajongók száma országszerte nő, úgyhogy ez a hírnév és siker kötelez is. A csapat már lelkesen készíti a következő lemezre a dalokat, és tele vannak tervekkel. Már megjelent egy válogatásalbum, amely a legkedvesebb dalok mellett 3 vadonatúj szerzeményt is megmutat már. Az Összefújt a szél c. dalból pedig már egy koncertklip is készült.

 

 

Március 2-án a Hatszín Teátrum színpadán tart télbúcsúztató koncertet a csapat, ahová jelmezben érdemes érkezni, mert remek nyeremények is várják a résztvevőket.

Ezt csinálja a gyereked a digitális térben
A gyerekek 13,2 százaléka 4 óránál is több időt tölt el a világhálón napi szinten a legnagyobb magyar programozóiskola szerint. A 3500 diák válaszaira épült felmérés arra is rámutatott, hogy az internethasználat az életkor emelkedésével folyamatosan nő. De vajon mit takar mindez a gyakorlatban, mi történik a fiatalokkal a digitális térben?

− A naptárunk is nagyon gyorsan telik. Tavaly a gyermeknap környékén már nem vállaltunk koncertet, mert akkor már gőzerővel készültem Tamara érkezésére, de idén nem fogunk azokban a hetekben unatkozni! Már szinte megtelt a naptár, és naponta érkeznek újabb felkérések. Természetesen szeretnénk minél több helyre eljutni, így komoly fejtörést okoz nekünk, hogy miként sakkozzunk az időpontokkal. Közben tavasszal még lesz egy bemutatóm is az Új Színházban, óriási öröm volt számomra, hogy felkértek a legendás előadás, a Csíksomlyói passió bemutatójában az egyik fontos női szerepre, így márciustól próbálni is kezdek a színházban. −

Farkasházi Réka koncertezik, Kép: sajtóanyag
Farkasházi Réka koncertezik, Kép: sajtóanyag

Réka és a Tintanyúl nem titkolt célja, hogy bár az idei évet kihagyják, jövőre ismét szeretnének ott ülni a Fonogram-díj jelöltjei között, sőt… Egy rendkívül izgalmas albumra készülnek, amely ősszel jelenik majd meg, és egy család életét mutatja be, egy kisbaba szemszögéből.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!