Facebook hozzászólás
287

Pont OTT Party

A hagyományokhoz híven a Pécsi Tudományegyetem idén július 23-án 18.00-23.00 óra között ismét megtartja a felvételi ponthatárok hivatalos kihirdetésének szabadtéri rendezvényét, a Pont Ott Partyt. 

Minden évben mintegy ezer diák várja a felvételi eredményét a pécsi Széchenyi téren. Az együtt várakozás, egymás biztatása igazi közösségi élményt jelent a pécsi és környékbeli diákoknak. A rendezvényre nemcsak a felvételiző diákokat várják, hanem a velük együtt izguló szülőket és barátokat is, de a program érdekes lehet a jövőjüket még csak tervezgető, és jövőre felvételiző középiskolások számára is!

Kép: Wikipedia

A ponthatárok mellett játékokkal, szórakoztató programelemekkel, valamint Dj Venom és a PTE Brass Band koncertjeivel gondoskodnak a szervezők arról, hogy a diákok ne a négy fal között izgulják végig a ponthúzást.

Este 8 órakor Dr. Őri László alpolgármester, Dr. Bódis József rektor és Takács Gyula EHÖK elnök köszönti a felvételizőket, ezt követően pedig sor kerül a rendezvény csúcspontjára, valamennyi hazai felsőoktatási intézmény hivatalos idei évi ponthatárainak kivetítésére. A ponthatárokat követően az ünneplés mellett lehetőség nyílik tájékozódni a pótfelvételiről, majd a Junkie Jack Flash koncertjével zárul a rendezvény. Az igazán kitartóakat pedig a Pécsi Est Caféban várja a ponthúzó After Party!

A részletes programot itt találod!

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!