Facebook hozzászólás
891

Parádés műsorral készülnek az Angyalok a focis EB tiszteletére

Tücsi és Pordán Petra Bordeaux-ba utaztak a Foci Eb-re, hogy testközelből biztassák a magyar labdarúgó-válogatottat, és tudósítsanak a ripost.hu-n a keddi osztrák-magyar összecsapásról. A Halló, Angyalok! pénteken este 9-től, szombaton pedig 22.00 órától láthatók a Sláger TV-n! 

 

Zücsi és Pordán Petra focis mezben áll egy kapuban, Kép: Sláger TV Ripost
Zücsi és Pordán Petra focis díszben, Kép: Sláger TV Ripost

A Sláger TV műsorvezetői köztudottan nagy sportrajongók: a Halló, Angyalok! című kívánságműsor háziasszonyai ezért a Ripost.hu jóvoltából Bordeaux-ba utaztak, hogy a magyar válogatottat élőben biztassák. A csinos műsorvezetők a helyszínről tudósítanak, a mérkőzés eseményein kívül a szurkolói hangulatról, a városról és a gasztronómiáról is beszámolnak majd. A lányok érkezéskor adtak interjút.

Tücsi és az Eiffel-torony, Kép: Sláger TV Ripost
Tücsi és az Eiffel-torony, Kép: Sláger TV Ripost

– Vasárnap éjjel érkeztünk meg Párizsba, és bár kicsit fáradtak voltunk, de azért ellátogattunk még az Eiffel-toronyhoz, ami csodaszép! Másnap utaztunk át Bordeaux-ba, ahol a keddi osztrák-magyar összecsapáson biztatjuk majd labdarúgó-válogatottunkat. Beszereztük már a legfontosabb szurkolói kellékeket: piros-fehér-zöld sálakat és kis kesztyűket vettünk, a meccsre még az arcunkat is kifestjük – mondta el Petra, akinek egyik kedvence Böde Dani, a magyar válogatott csatára.

Tücsi életében először járt a francia fővárosban, és egyből magával ragadta az Eb hangulata.

– Nagyon szeretem a sportokat, meccsekre is szívesen járok. A város gyönyörű volt az éjszakai fényekkel, és nagyon szeretnék egyszer a szőke herceggel is eljönni ide – árulta el Tücsi, aki izgatottan készült a keddi élő közvetítésre.

– Ha a magyar csapatnak sikerül megint kellően „felszívnia” magát, akkor szerintem meglehet a győzelem” – latolgatta az esélyeket a csinos tévés. 

– Nagyon várom, hogy megkóstolhassam a világhírű borokat és sajtokat, de például csigát nem eszem majd, az biztos – mondta nevetve Petra. A lányok a ripost.hu-n megjelenő tudósítások mellett a Halló, Angyalok! című műsorukban további élményeikről is mesélnek majd.

Tudod, hogy Kulcsár Edina legszívesebben bikiniben tartana edzést az aranylábú fiúknak! Itt megtudhatod!

 

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!