Facebook hozzászólás
231

Otthont keres Linda

A Happy Ganges srácok, mint retro zenekar kiállnak a „retro” kutyák mellett, azaz szeretnék népszerűsíteni az idősebb ebek örökbefogadását.

A Happy Gang a retro zenei világban igen népszerű, rengeteg rajongójuk van. Ismertségüket jótékony célra is szeretnék fordítani! Mivel a zenekar tagjai imádják az állatokat, szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy milyen sok kutya vár a menhelyeken az örökbefogadásra! Sajnos az idősebb állatok nem olyan népszerűek, pedig aranyosak, kedvesek, szeretni valók ők is! Felhívásukkal azt szeretnék elérni a fiúk, hogy a nem fiatal ebek is otthonra leljenek.

Ugye, milyen aranyos?

Az a kutyus, akiről most szó van: Linda, 13 éves, az egyik „legrégebbi bútordarab” az Árvácska Állatmenhelyen. Kora ellenére teljesen egészséges, nagyon nyugodt,  rendkívül barátságos. Hamar megszerette a Happy Gang tagjait, A srácok már sétáltatták is Lindát. A kutyus még azt is hagyta, hogy kendő kerüljön a nyakába.

Nagyon szeretnék a srácok, ha Linda új gazdira találna! Ha megtetszett ez a kedves kis állat, jelentkezz érte a Happy Gang honlapján augusztus 15-éig, a csapat Budapest Parkban rendezendő koncertjéig. Ha szerencsés vagy, pont téged sorsolnak ki a fiúk, és a koncerten magadhoz is ölelheted új barátodat. A leendő gazdinak dedikálják a srácok a Linda nyakában lévő kendőt is!

Ha esetleg mégsem hozzád kerül Linda, ne add fel! Sok kutyus vár még otthonra! Ilyenkor, nyaralás előtt gyakran előfordul, hogy a megunt négylábúakat egyszerűen kiteszik az utcára. Csak az állatvédőknek köszönhető, ha bekerülnek egy-egy menhelyre. Segítsetek, hogy Linda és sortársai új otthonra leljenek!

Olvasd el azt is itt, hogy milyen akciót indítottak a felelős kutyatartók!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!