Facebook hozzászólás
374

Őszre megérkeznek az oltári csajok is

Vadonatúj, saját gyártású sorozatot láthatnak majd a nézők ősztől az RTLII műsorán. Kalamár Tamás, a Barátok közt volt producerének merőben új telenovellája három lánytestvérről fog szólni, akik számtalan akadállyal küzdenek meg azért, hogy megtalálják a boldogságukat és a szerelmet. A sorozat Oltári Csajok címen fut majd.  

Ősszel érkezik az RTLII-re egy vadonatúj, saját gyártású telenovella, az Oltári Csajok. A sorozat stábját Kalamár Tamás vezeti, aki 17 évig a Barátok közt producere volt, és ezalatt több, mint 7000 epizódot gyártott le a napi sorozatból.

Oltári Csajok, és a többiek, Kép: RTL
Oltári Csajok, és a többiek, Kép: RTL

Az Oltári Csajok Budapesten játszódó, mai ihletésű romantikus telenovella amiben három fiatal lány – az Erdész nővérek – a boldogságot, a sikert és a szerelmet keresik. A három, vidékről a fővárosba költözött lány kalandjai és egy mesés esküvő lehetősége adja a történet gerincét.

Hoppá! Sors Tamás terjeszti a vizes vírust
Ha elesek, kétszer olyan erővel kelek fel – mondta Sors Tamás többszörös paralimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó abban filmben, amit mostantól már mindenki láthat a neten. A szenzációs sportemberről készült minijátékfilmmel tiszteleg a Zwack Unicum a kitartás, az elszántság, a kemény munka, és természetesen az idei budapesti vizes vb előtt!

És még egy testvéri árulás is, ami már rögtön az első epizódban az egész család életét felforgatja.

A vadonatúj sorozatban a főbb szerepekben olyan nagyszerű színészeket láthatnak majd a nézők, akiket ehhez hasonló televíziós produkcióban még nem igazán találkozhattak. Az ősszel kezdődő szuperprodukcióban feltűnik majd Horváth Anna, Hartai Petra, Michl Juli, Jaskó Bálint, Dér Zsolt, Ember Márk, Hűvösvölgyi Ildikó, Szabó Gabriella, Nagy Enikő, Tűzkő Sándor, Mohácsi Norbert, Fehér Adrienn, Ilyés Barnabás, Köleséri Sándor és Kanalas Dániel is. … na, de addig még sokat kell aludnunk!!!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!