Facebook hozzászólás
266

Országos filmpremierrel nyit a Prime

Három vadonatúj sorozattal és megannyi sikerfilmmel startol a Prime. Szeptember 5-én 21 órától, Az útvesztő című országos premierrel kezdi meg műsorát a TV2 szórakoztató csatornája. A Gotham, a Scream Queens – Gyilkos történet és a Zoo – Állati ösztön első évadát is elhozza Magyarországra, emellett számos közönségkedvenc is helyet kap a kínálatban. A csatorna 80%-os lefedettséggel várja az érdeklődőket, ráadásként szeptember 5-től október 3-ig kódolatlanul elérhető a MinDig TV nézői számára.

Az útvesztő, Kép: TV2
Az útvesztő, Kép: TV2

A TV2 Csoport portfólió-bővítésének következő mérföldköve, a Prime szeptember 5-én 21 órakor debütál. Hétfő este Az útvesztő című sci-fivel indulhat a harc a szabadulásért – a kérdés csak az, hogy Thomas és társai kijutnak-e az elzárt univerzum rabságából, vagy talán nem is az áhított szabadság jelenti számukra a valódi biztonságot? Az országos filmpremierek azonban ezzel nem érnek véget, hiszen az indulás hónapjában minden hétfőn és pénteken, 21 órától olyan további favoritok is várják a mozik szerelmeseit, mint a 8 Oscarra jelölt Kódjátszma, vagy az Ötéves jegyesség című vígjáték Emliy Blunt és Jason Segel főszereplésével. A nagyváros forgatagából kiszakadva, a Hippi-túra sztorijában egy különös kalandra indulhatnak a nézők Jennifer Aniston oldalán, míg a 40 és annyi a negyedik X minden nyűgét és komédiáját vászonra viszi, hogy ezzel garantálja a munka utáni kikapcsolódást.

A Prime minőségi szintre emeli a szórakoztatást, így az országos premierek mellett ismert kedvencek és blockbuster filmek is színesítik a kínálatot. Az indulás hetétől három, idehaza eddig nem látott sorozattal is erősít a csatorna, hétköznap esténként 22 órától. Csütörtökönként DC Comics nagysikerű képregényeinek világát eleveníti fel a Gotham, keddenként Ryan Murphy legújabb horror-komédiája a Scream Queens – Gyilkos történet érkezik a képernyőre,

Zoo, Kép: TV2
Zoo, Kép: TV2

szerdánként pedig a Zoo – Állati ösztön tartja majd izgalomban a nézőket. A ráhangolódásról pedig a Gyilkos számok gondoskodik keddtől csütörtökig 21 órától. A délután sem maradhat azonban sorozatok nélkül – olyan klasszikusok pezsdítik fel a hétköznapokat, mint A dadus, a Bűbájos boszorkák, vagy éppen Doktor House. A krimik kedvelőinek pedig a Shark – Törvényszéki ragadozó, a Nyomtalanul és az NCIS:Los Angeles gondoskodik majd újabb felderítetlen helyzetekről.

A Prime majd 80%-os lefedettséggel, teljesen megújult tartalommal és ehhez illeszkedő új arculattal várja a közönséget. A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően pedig 2016. szeptember 5. és október 3. között majd egyhónapig kódolatlanul elérhető a Prime műsora minden MinDig TV néző számára, a 17. programhelyen.

Mondj IGENT – a ruhára!
Mi lehet izgalmasabb annál, mint a nagy nap előtt szebbnél szebb ruhák közül kiválasztani azt, amely a legjobban illik a menyasszonyra? A Mondj igent a ruhára a tizennegyedik évaddal tér vissza a TLC műsorára! Kedves arák, itt a segítség! (Hogy ebből a témából hogy lehet sorozatot készíteni?…)

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 455

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!