Facebook hozzászólás
780

Örökzöld Balázs Pali

A Muzsika TV sztárja büszke arra, hogy hamarosan jubilál produkciója. Rövidesen képernyőre kerül ugyanis a 200. Zenés Randevú. A csatorna Aranyhangjegy díj, Az év sláger – örökzöld előadója kategória-jelölt Balázs Pali nemcsak a színpadon, hanem a saját zenei műsorának készítésében is remekelt.
Pataky Attila és Balázs Pali, Kép: RTL
Pataky Attila és Balázs Pali, Kép: RTL

– Amikor elindult a Muzsika TV-n és az RTL Klubon látható Zenés Randevú című műsorom, nem volt kérdés számomra, hogy azokat a példaképeimet is meghívom, akikért kamasz fejjel rajongtam. A mai napig nem felejtem el a mámoros hangulatú Edda, Beatrice, P. Mobil, Kft. Bikini, Karthago koncerteket, amelyeken szülővárosomban, Békéscsabán részt vettem – idézte fel régi emlékeit az énekes, aki büszke rá, hogy a közönség kedveli produkcióit.

2013. március 8. óta több, mint 70 vendég tisztelte meg a zenészt bizalmával és jelenlétével. A sikert pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Zenés Randevú a 200. adásához érkezik szeptember 23-án, pénteken 17 órakor a Muzsika Tv-n! Gratulálunk!

Televíziós premier – Saul fia
Az idei Oscar-díj legjobb külföldi filmjét, Nemes Jeles László Arany Glóbusz díjas alkotását, a Saul fiát szeptember 24-én, szombat este a magyar csatornák közül elsőként az RTL Klub mutatja be.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!