Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
Megosztás:
2010. április 10. 13:04 | PP-Eletforma

MISZTIKUS

Ördögi lett a 11-es szám?

A numerológia, a számok titkos értelmének tudománya,  jól ismeri a 11-es számot. Pozitív értelemben kihívást és stratégiát jelent, ám negatív oldalról árulást, rejtett ellenséget, sok nehézséget és áldozatot a siker elérése előtt. És milyen emberek a 11-én születettek?

Nagyívű elképzeléseik vannak ugyan, de csak ritkán sikerül megvalósítaniuk vagy végig vinniük.

Születésnapjuk száma úgynevezett "mesterszám", ennek értelmében őket az inspiráció vezeti. Rendkívül érzékenyek, könnyen megbántódnak, és hajlamosak visszahúzódni a csigaházukba, mihelyt nehézségekkel találják magukat szemben.

 Nagyfokú érzékenységük miatt hamar úgy érzik, hogy bántja őket valaki, pedig szó sincs róla. Nehezen tudják ezt jól értékelni. Az ilyen embereknek meg kell tanulniuk pontosan odafigyelni, illetve helyesen megállapítani – még mielőtt visszahúzódnának vagy szomorkodni kezdenének -, hogy valóban úgy bánnak-e velük, mint ahogyan ők érzik.

Ezek az emberek nagyon intuitívak és sokféle képességgel rendelkeznek, ám nyugtalan és ideges vérmérsékletük megnehezíti számukra céljaik elérését. Érzelmeik gyorsan átcsapnak egyik végletből a másikba. Képesek rá, hogy ötleteikkel másokat is inspiráljanak. A helyzetek és az összefüggések lényegét a felszíni kép mögött is jól ki tudják "szimatolni".

Intuíciójuk erősen fejlett, és mihelyt némi tapasztalatot szereznek benne, többnyire feltétel nélkül rábízzák magukat. Segítségével csakugyan úrrá tudnak lenni a legtöbb problémán és helyzeten, főleg azért, mert intuíciójukhoz kreatív és eredeti szellemiség is társul.

A 20. életévükig bizonyos nehézségeik adódnak a másik nemmel. Kedvetlenség, a lendület hiánya. 40 éves korukban ez hirtelen megváltozik. 70 éves korukban még egyszer rájuk kacsint a nagy szerencse.

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek előadóművészként, táncosként, aukcióvezetőként, cégalapítóként, vagy pedig az elektromosság, a filozófia, a képzőművészet, a reklámszakma, a filmezés területén, vagy mint statisztikus, könyvelő, titkár.

Híres 11-esek: Madonna, Soma Mamagésa, W.A. Mozart, Edgar A.Poe, Bill Clinton

És ma van Április 11. -én József Attila születésnapja – "A költészet napja

"

És még valami ördögi:

Nyilván sokan és sokáig nem fogják elfelejteni 2001. szeptember 11-ét és ami akkor New Yorkban, illetve Washingtonban történt. A New York-i WTC katasztrófa kapcsán többen felvetették, hogy a dátum a célpontok és az időpontok kiválasztása nem volt véletlen.

Íme jó pár érdekesség a számmisztika világából:
A támadás dátuma szeptember 11,  9+1+1=11.

Szeptember 11. az év 254-ik napja, 2+5+4=11. Szeptember 11. után már csak 111 nap van hátra az évből.
Közismert, hogy az első becsapódó gép az American Airlines 11-es járata volt a fedélzetén 92 fővel, vagyis az utasok számának számjegyeit a 9 és a 2 -t összeadva szintén a 11-es számot kapjuk.

Az csak érdekesség lehet, hogy ez a gép egy 110 emeletes épület 90-edik emeletébe csapódott be, amit ha elosztunk 10-el akkor a 9 és a 11-es számokat kapjuk. Hogy a véletlenekkel még se lehessen mindezt magyarázni a második gép 18 perccel az első gép becsapódása után fúródott a második épületbe. A 18 perc számjegyei az 1+8 összesen 9-et adnak.

Ezen a gépen összesen 56 fő volt, vagyis 5+6 az 11. Ez a gép 9 óra után 2 perc 54 mp-kor csapódott be vagyis ott a 9-es is és persze a 9+2=11. Míg a másodpercek számjegye ismét a 9-est adja. A déli torony 65 perccel az első becsapódás után omlott össze vagyis 6+5 az 11.  A Pentagont részben leromboló gép utasainak száma 65, 6+5=11.

Nos? Azt mondják ez Hihetetlen és mindez csak véletlen? Lássuk hát tovább: New York állam 11.-ként lett az Amerikai Egyesült Államok tagállama, New York City pedig szintén 11 betű.

Afganisztán (angolul Afghanistan), The Pentagon, George W. Bush, Mohamed Atta, Ramzi Yousef, a felhőkarcolók (angolul skyscrapers) mind-mind 11 betűből állnak.
Az amerikai segélyhívószám a 911, – amelyről fentebb már szóltunk számainak összege szintén 11. A WTC ikertornyai pont úgy néztek ki egymás mellett, mint két egyes, vagyis 11. – olvasom döbbenten az interneten.

Nem túl sok "véletlen" egybeesés ez egy kicsit?

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!