Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. május 21. 13:00 | László Márta

TEHETSÉGKUTATÓ

Ördög Nóra és Majka megint egy pár!

Vadonatúj zenei tehetségkutató indul ősszel a TV2-n Ördög Nóra és Majoros Péter Majka vezetésével. A Star Academy fiatal tehetségei heteken keresztül ideális körülmények között, profi felkészítőtanárokkal és vendég előadókkal készülnek a hétvégi élő showkra, hogy a nézők és a zsűri szavazatai alapján eldőljön, ki viszi haza a 40 millió forintos fődíjat.

A TV2-n ősszel induló Star Academy egy vadonatúj zenei tehetségkutató műsor speciális elemekkel. Az akadémiára beköltöző fiatal tehetségek hétről hétre profi tanáraik és a hozzájuk érkező szakavatott vendégek segítségével nemcsak a hétvégi élő showra készülnek fel, hanem mindent megtanulhatnak arról, hogyan válhatnak profi előadóvá. A tehetségek fejlődését, a hétvégi showműsorok előkészületeit a nézők is követhetik nap mint nap.

Ördög Nóra és Majka, Kép: tv2

Ördög Nóra és Majka, Kép: tv2

– Azon túl, hogy tehetségeket keresünk, a Star Academy jelentősége abban rejlik, hogy olyan felkészülési lehetőséget is kapnak a fiatalok, ami stabil alapot jelent a karrierjük elindításában. Heteken keresztül pontos órarend szerint, profi tanárok készítik fel őket, hogy minél jobban kibontakoztathassák a tehetségüket. Ráadásul a nézők sem maradnak le semmilyen részletről, hétköznap esténként a napi összefoglalókban követhetik kedvenceiket, az élő showkban pedig a zsűrivel együtt dönthetnek az énekesek sorsáról. Egy ilyen nagyszabású műsorhoz pedig egy igazán profi műsorvezetőpáros illik, így a Rising Star után Ördög Nóra és Majoros Péter Majka újra együtt áll majd a kamerák elé – mondta Ökrös Gergely, a TV2 program és kreatív igazgatója.

Hallottad?
Vastag Tomi Sacira ájul! És tudod ki az a Saci! Én elárulom!

Ördög Nóra számos tehetségkutató háziasszonyaként bizonyított már, Majoros Péter Majka pedig az egyetlen olyan valóságshow szereplő, aki sikert sikerre halmoz: profi műsorvezető, e mellett pedig az egyik legnépszerűbb hazai előadó. Legsikeresebb dalát, a Belehalok című slágert több, mint 38 millióan töltötték le a legnagyobb videómegosztó portálon.

A Star Academy eredetileg holland formátum, amelyet már több, mint 50 ország készítettek el – sikerrel.

A Star Academybe már most lehet jelentkezni ezen az oldalon! A TV2 várja 18 év feletti, tehetséges, vagány fiatalokat!Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!