Facebook hozzászólás
678

Opitz Barbarában volt a legtöbb X-Faktor

Döntöttek a nézők: Opitz Barbara lett az idei X-Faktor győztese, aki minden eddiginél nagyobb nyereményt vehet át. Egy luxusutazás és az egy éven át havi 1 millió forintnyi készpénznyeremény mellett ugyanis további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat. De itt nem ér véget az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató műsora: jövőre is lesz ugyanis X-Faktor!

Tetőfokára hágott a hangulat és az izgalom is szombat este az X-Faktor stúdiójában, ahol már csak Opitz Barbara, Gorbunov Dmitrij és Mata Ricsi volt versenyben a győztes címért. Két közös dal erejéig szombat este visszatértek a már kiesett versenyzők is: Dánielfy Gergő, Jáger Kinga, Vincze Aliz Liza, Balogh Eszter, Fejes Szandra, Ónodi János, a Ham Ko Ham, a Jaggers és a Soulbreakers. A finálé extra-produkciójaként pedig a legutóbbi X-Faktor győztese, Tóth Andi énekelte el egyik legújabb dalát, amelynek a szövegét is ő írta.

Opitz Barbara, az X-Faktor győztese 2016-ban, Kép: RTL
Opitz Barbara, az X-Faktor győztese 2016-ban, Kép: RTL

A finalisták – Opitz Barbara, Gorbunov Dmitrij és Mata Ricsi – először azokat a dalokat énekelték el, amelyeket még a válogatóra hoztak magukkal, majd mentoraikkal duetteztek. Így Opitz Barbi Tóth Gabival, Gorbunov Dmitirj és Mata Ricsi pedig Puskás Petivel állt színpadra. Ezt követően lezárult az első körös szavazás: az sms-ben és az RTL24 nevű applikáción keresztül beérkezett szavazatok alapján Gorbunov Dmitrij lett az idei X-Faktor harmadik helyezettje.
Így már csak Opitz Barbi és Mata Ricsi énekelhette el a még elő nem adott párbajdalát, majd a győztesek dalát. Ez utóbbit idén Szabó Ádám írta, aki korábban nemcsak a Csillag Születik, hanem az X-Faktor színpadán is bizonyított már.

RTL
Közben az is kiderült, reszketnek-e idén karácsonykor a betörők? Itt lehull a lepel!

Az újraindított szavazást követően a nézők hozták meg a végső döntést is: Opitz Barbara lett a 2016-os X-Faktor győztese, aki minden eddiginél nagyobb nyereményt vehetett át. Egy luxusutazás és az egy éven át havi 1 millió forintnyi készpénznyeremény mellett ugyanis további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat.

2017-ben pedig újabb tehetségek kaphatnak lehetőséget, hiszen folytatódik az X-Faktor! S hogy mikortól és hogyan lehet majd jelentkezni, az kiderül a Fókusz hétfő esti adásából, ami 19 órakor kezdődik az RTL Klubon.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!