Facebook hozzászólás
422

Ők lesznek az igazi legek

Emlékszel arra a négy szenzációs, fiatal srácra, akik idén télen olipiai aranyérmet szereztek Magyarországnak? Vagy arra a szenzációs logopédusra, aki csodát tett az ország egyik legnagyszerűbb színészével? És arra a hölgyre, aki a lúgos orvos áldozata, őrült kitartásával most is küzd megaláztatása ellen? Ők mind az Év Emberei lehetnek! És nem mellesleg így is azok!    

Aranypengék, Kép: wikipedia
Aranypengék, Kép: wikipedia

Elindult az RTL Híradó Év Embere szavazása. A listán 10 jelölt szerepel, mind szenzációs emberek, akikre büszkék lehetünk!

Erre voltunk legjobban kíváncsiak 2017-ben
Az év sporteseményei, a FINA és az Andorra – Magyarország futballmérkőzés mellett a Black Friday, az Eurovíziós Dalfesztivál és a Fidget spinner szerepeltek a Google magyarországi keresési toplistájának élén, de az óraátállítás és a csirkemell recept is előkelő helyen végeztek.

Az RTL Magyarország Hírigazgatósága 2012 óta hirdeti meg „Az Év Embere” díjat. A jelöltek között olyan emberek szerepelnek, akik a hírműsor szerkesztősége szerint kitartásukkal, emberségükkel vagy teljesítményükkel 2018-ban példát mutattak.

„Az Év Embere” szavazás 2019. január 1. 19 óráig tart, a nézők az RTL24 applikáción keresztül, illetve a  www.rtl.hu/azevembere oldalon adhatják le voksaikat. A nagyszerű jelöltekről a weboldalon bővebb információkat is találsz, a listán szereplőket a szavazás lezárásáig külön-külön is bemutatja az RTL Klub Híradója.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!