Facebook hozzászólás
426

Nem hiszed el, hol találod Bereczkit!

A Bereczki Zoltán – Balog László szerzőpáros új dala lesz egy évig a Pringles reklámok hivatalos zenéje. Az egész Európát átívelő, minden felületet lefedő kampányt a londoni Grey reklámügynökség Free Demo pályázatán nyerte el a szerzőpáros.

Több körös nemzetközi válogató után nagy sikert aratott a Bereczki–Balog szerzőpáros: a Choices című daluk nyert, így ez lett egész Európában a Pringles reklámok zenéje 2018. júliustól 2019. augusztusig.

Anyósülésre szorult az ünnepelt sztár
Bereczki Zoltán az ország egyik legismertebb és legkedveltebb színésze, aki életét és karrierjét magabiztos kézzel irányítja, és a vezetést az autóban sem szívesen engedi át másnak. A Class Utas kedvéért azonban kivételt tett, és Garami Gábor mellett ülve nemcsak első zenei élményéről, de az édesapjától kapott útravalóról is mesélt a rádiósnak.
Bereczki Zoltán, Kép: sajtóanyag
Bereczki Zoltán, Kép: sajtóanyag

– Nagy öröm számunkra, hogy a Grey és a Pringles minket választottak, így egy évig a televíziós és rádióspotokban is a Choices dallamai csendülnek majd fel. A dal munkálatait Amerikában és Magyarországon végeztük, ifjabb Malek Miklóssal közösen – magyarázta Bereczki.

 

 

A kampányban való részvételen túl, a londoni ügynökség közreműködésével a dal nemzetközi fronton is jelentős támogatásra számíthat. Több tesztelés után a Deezeren kiemelten jelent meg a szám, valamint az angol ügynökség egy évig az egész világon terjeszti azt. A Choices az Apple Music nemzetközi listáján az első helyen nyitott a múlt héten.

5 szuper tipp belföldi nyaraláshoz
Sokan belföldre tervezik a nyaralásukat, ami nem véletlen, hiszen ez többnyire kevesebb szervezéssel, rövidebb utazással jár. Ráadásul már itthon is jobbnál jobb helyek közül választhatunk. Hogyan tegyük tökéletessé a belföldi vakációt? Szabó Linda, az egyik legismertebb hévízi hotel szakértője abban segít, hogy milyen szempontokat mérlegeljünk belföldi szállásválasztáskor.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!