Facebook hozzászólás
330

Na, ez nem mese

Meseíró pályázatot hirdet egy lengyel gabonakávéval foglalkozó cég. A kiírás elsősorban azoknak szól, akik szeretnek írni, és akiknek a fantáziavilág jelenti a kikapcsolódást. A pályázatokat Varró Dániel, József Attila-díjas költő értékeli majd, a legjobb történetek pedig belekerülnek a társaság saját kiadású mesekönyvébe, amely egyedi illusztrációkkal e-book formájában jelenik meg.

Mese, Kép: K&H Gyógyvarázs
Kép: K&H Gyógyvarázs

Az alkotók saját szerzésű, fiktív történettel nevezhetnek szóközökkel együtt minimum 2 500, maximum 10 000 karakternyi terjedelemben. Az alkotásokat egy  háromtagú zsűri, köztük Varró Dániel, József Attila-díjas költő kreativitás, egyediség, tartalom, üzenet és megvalósítás alapján értékeli majd. A pályamunkákat 2018. december 16-ig lehet feltölteni az ezen a weboldalon található regisztrációs felületen.

Az első helyezett egy 50 000 Ft értékű ékszerszettel gazdagodik, de a legjobb tíz pályamű írója szintén ajándékcsomagot kap. Emellett a nyertes történetek belekerülnek a társaság saját kiadású mesekönyvébe, amit illusztrációkkal e-book formájában publikálnak majd.

A teljes pályázati kiírás ezen a weboldalon érhető elérhető el.

Itt egy biztos karácsonyi ajándék
Közeledünk az év végéhez, amikor a bevásárlóközpontokat megtöltik a karácsonyi akciók. Az egyik legismertebb pénzintézet Gyógyvarázs Programja azonban idén karácsonykor is a legnagyobb ajándékot, a gyerekek egészséget támogatja: országszerte 26 kórház, mentőállomás, védőnői szolgálat és házi gyermekorvosi rendelő kaphat a kicsik vizsgálatát és gyógyítását segítő műszereket vagy szebb környezetet összesen bruttó 9 millió forint értékben. Arról, hogy melyik intézmény legyen a nyertes most bárki szavazhat online és a bankfiókokban – így adhatunk csupán egy kattintással valódi ajándékot a legkisebbeknek!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!