Facebook hozzászólás
201

Múlt idéző piactér – úszópiaccal

Hagyományőrző összművészeti fesztivál, történelmi kirándulás a gazdasági élet, a vásári komédia, és a kultúra világában – így ünnepel a 165 éves Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara!  Szeptember második hétvégéjén kétnapos családi fesztivált szerveznek a Nehru-parton, a Bálna és a Petőfi híd között a Duna mellett. A már hagyománnyá vált Múltidéző Piactér rendezvényen változatos és izgalmas programokat kínálva idézik meg a hajdani vásári hangulatot.

Ilyen volt a tavalyi… Kép:BKIK

A Múltidéző Piactér nem csupán egy kirakodóvásár, hanem egy egész napos, tartalmas szórakozási lehetőség a családnak. A látogatók nemcsak megismerhetik, de ki is próbálhatják a hagyományos kézművesfoglalkozásokat, illetve elsajátíthatják – többek közt – az agyagozás és fafaragás fortélyait is.

Nem is hiszed, de nem hiányozhat a forgatagból Fabuláék Vitéz Lászlója az ördöggel, de lesz reneszánsz divatbemutató, és koncertet ad a mindig remek NAV Pénzügyőr Fúvószenekara, és fellép Péter Szabó Szilvia! Ne hagyd ki!

A hagyományőrző eseményen változatos, vásári forgatagot idéző programokat sorakoztatunk fel: zászlóforgatás, tűzzsonglőrök bemutatója, állatsimogató, táncház és népi játékok várják a kicsiket és nagyokat, időseket és fiatalokat.

A karneváli hangulatból a zene sem hiányozhat; a BKIK színpadán ingyenes könnyűzenei és jazz koncertekkel, bábelőadásokkal, táncházzal és népzenei előadásokkal szórakoztatjuk a Nehru-partra látogató közönséget. Mottónk: „Értékes hagyományainktól hagyományos értékeinkig”.

Az ingyenes, részletes programsorozatot itt olvashatod! Hozd a családod, és szórakozz felhőtlenül!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!