Facebook hozzászólás
223

Mozikban a leporolt Ponyvaregény! Örülünk, Vincent?

Visszatér a mozikba a Ponyvaregény, Quentin Tarantino Oscar-díjat és Arany Pálmát nyert, az IMDB örökranglista 7. helyét elfoglaló kultuszfilmje, amelyet sokan a 90-es évek legjobb mozijának tartanak. A film digitálisan restaurált változatát augusztus 25-től vetítik országszerte.

A Pannonia Entertainment már gőzerővel dolgozik az őszi időszak bemutatóin. Mind a film klasszikusok, művészeti ismeretterjesztő filmek és új játékfilmek, mind a színpadi produkciók (operák, balettek, színházi előadások) mozibemutatói kapcsán sok érdekességgel készülnek.
Első körben a kultikus filmeket újra mozivásznon bemutató sorozat következő epizódját, a Ponyvaregényt (Pulp Fiction) láthatjuk a mozikban, melyet sokan a 90-es évek legjobb mozijának tartanak.

Ponyvaregeny-B1-HUN-poster-WEB

A premier ten Budapesten kizárólag a Corvin moziban lesz műsoron, majd szeptemberben a Művész Mozi és a Toldi Mozi és csatlakozik a vetítéssorozathoz. A Corvinban az eredeti magyar szinkronnal láthatják a nézők, a Művész és Toldi Moziban a feliratos verziót vetítik.
Vidéken számos nagyvárosban műsoron lesz (szinkronnal), többek között Szegeden, Szolnokon, Pécsett, Debrecenben, Miskolcon és Salgótarjánban is.

025
John Travolta és Uma Thurman klasszikus jelenete

Ez a bemutató illeszkedik is az elmúlt két év mozipremier-sorozatába, amely keretében olyan kultikus filmek tértek vissza igazi otthonukba, a mozivászonra, mint az Alien-filmek, a 2001: Űrodüsszeia, a Volt egyszer egy vadnyugat, a Vissza a jövőbe, a Keresztapa, a Ben-Hur, a Terminátor és számos további alkotás. A sorozat szeptember végén a több mint hetven éve készült Casablancával folytatódik majd.

A filmben a rendező maga is szerepel (jobbra)
A filmben a rendező maga is szerepel (jobbra)
A filmről…
A film fejezetekre bontva több, összefüggő történetet mesél el Los Angeles alvilágának életéből, olyan sorrendben, mely a valóságos időrenddel nem egyezik meg, ez adja az egyik különlegességét a filmnek. A siker záloga a parádés szereposztás: Samuel L. Jackson, John Travolta, Uma Thurman, Tim Roth, Bruce Willis, Christopher Walken többek között.)


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!