Facebook hozzászólás
285

Most megkóstolhatod Magyarországot!

Vasárnapig még van idő, hogy Budapesten, a Millenáris Parkban megcsodálhasd, megkóstolhasd a magyar vidék gasztronómiai kiválóságait. És persze vásárolhatsz is belőlük!

A Gasztroangyal-hétvégén – amely átfogja az egész magyar gasztronómiát a termelőktől, a kézműveseken át a konyhaasztalig – a szervezők Budapestre hozták „egész Magyarországot”, hogy a vidéki életet, a hagyományos és modern gazdálkodást, a magyar ízeket és hagyományokat első kézből ismerhessék meg az érdeklődők. A rendezvénnyel szeretnék felhívni a figyelmet a kézműves, hagyományos, minőségi és magyar termékek fontosságára, és azokra az emberekre, akik kétkezi munkájukkal készítik ezeket

Gasztrobemutatók is vannak – Kép: Borbás Marcsi facebook-oldala

Borbás Marcsi gasztronómiai sorozatának legkarizmatikusabb szereplőivel találkozhatunk a Millenáris Parkban: gazdák, termelők, borászok, vendéglősök kaptak meghívást az eseményre, hiszen ők tudják a leghitelesebben megmutatni a magyar vidék gasztronómiai értékeit.. „Nagyon szeretném, ha minél többen megismerhetnék szereplőinket, vendéglátóinkat, mert így át tudnak adni a világnak valamit a jókedvükből a termékeiken, ízeken, recepteken keresztül. Mindabból, amit így tudok egyszerűen megfogalmazni: Magyarország finom” mondta a műsor és a rendezvény háziasszonya.

A gasztrohétvégén recepteket gyűjthetünk, és praktikákat elleshetnek hússütésről, kenyérdagasztásról, lekvárok, szörpök, savanyúságok befőzéséről, készítéséről. A kiállítók folyamatosan bemutatókat tartanak, kóstolókkal kedveskednek, és árusítják portékáikat, meghívott hírességek és séfek bemutatók keretében sütnek-főznek. Az érdeklődők megkóstolhatják a műsorban látott Gasztroangyal-recepteket is. Itt van például a csotros kalácsé! A gasztroprogramok mellett koncertek is várják a látogatókat. Természetesen kivetítőkön a foci-vébé meccseit is nézhetjük, így egyszerre többféle élvezetnek is átadhatjuk magunkat.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!