Facebook hozzászólás
378

Miskovits Marci berobbantja a nyarat!

Miskovits Marci továbbra sem tétlenkedik, már ami a zenélést illeti. A The Palace (egykori Flatband) zenekar egyik oszlopos tagjával, a különleges nevű Fehér Hollóval készített közös dalt, ami leginkább a trap és a pop műfaj jegyeit hordozza magában.

A közös munkának az ötlete sem akárhogyan jött, Marci egy televíziós interjú alkalmával ismerkedett meg Hollóval, amikor épp a mikrofon másik oldalán állt.

Miskovits Marci, Kép: sajtóanyag
Miskovits Marci, Kép: sajtóanyag

– Vendégműsorvezető voltam egy adás alkalmával az M2 Petőfi TV-n, amikor a The Palace-os srácokkal készítettem egy interjút az új klipjük kapcsán. Már akkor feltűnt, hogy egy hullámhosszon vagyunk, és azonos a zenei ízlésünk, s időközben kiderült, hogy Holló producerkedik is, ezért mindkettőnk számára szinte egyértelmű volt, hogy valami közös produktumot kell létrehozzunk – mesélte Marci.

100 éve született a West Side Story szerzője – vido
Alkalmi bélyeg kiadásával köszönti Leonard Bernstein születésének 100 éves évfordulóját a Magyar Posta. A bélyeg 200 000 példányban, Nagy Péter grafikusművész tervei szerint, az ANY Biztonsági Nyomdában készült.

A dal egy könnyed nyári érzést hordoz magában, és természetesen most is a fiatalok által kedvelt budapesti éjszakáról és a bulinegyedről szól. A klipet Kovács Bálint Illés rendezte, aki egy fontos társadalmi problémára is szeretné felhívni az Y generáció figyelmét.

– A klipben szereplő lányok folyamatosan a mobiljukat nyomkodják, és elfelejtik megélni a pillanatot. Fontos lenne, hogy ne vesszünk el a virtuális világban, s megfelelő módon és mennyiségben használjuk a közösségi oldalakat – osztotta meg gondolatait a rendező.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!