Facebook hozzászólás
279

Mindent tud! Kerékpáros térképpel bringázhatunk a Balaton körül

Magyarország legnépszerűbb kerékpáros úti céljáról, a Balatonról jelent meg új kerékpáros térkép, a kiadvány az Aktív térkép sorozatának legújabb tagja – tájékoztatta a térképet készítő társaság az onlinebalaton.hu-t. 

A térképen kerékpárutak, kerékpározható utak, szervizek, tanösvények, kalandparkok, horgászhelyek, kikötők is szerepelnek.  A Balaton I. keleti rész című térkép a Révfülöp-Balatonboglár tengelytől keletre eső terület dolgozza fel, és ad tippeket a kerékpáros kalandozásokra. A második rész megjelenése, ami az ettől nyugatra eső területet fogja ábrázolni, 2018 tavaszára várható.

A térkép 12 különböző nehézségű kerékpártúrát és gyalogtúrát is javasol, amelyek rövid leírással, útvonal ismertetővel szerepelnek azon. Különlegessége, hogy a hátoldaláról QR-kódokon keresztül fontos digitális tartalmakkal egészítik ki.

Fotó: balatonbike.hu
Fotó: balatonbike.hu

Így aki a térképet kézbe veszi, megkapja hozzá a Balatoni Bringakörút részletes leírását rengeteg tippel, látnivalókkal, képekkel; az összes ajánlott túra leírását letölthető útvonallal; a Balaton körüli strandok legteljesebb listáját interaktív térképen és a tó körüli kalandparkok, vízi parkok, gyerekekkel látogatható helyek gyűjteményét is.

Műanyag borításának köszönhetően az aktív térkép felülete vízálló, így esőben is használható, nem kell félni attól, hogy elázik. Bátran lehet rá rajzolni is (például napi túratervet) alkoholos filccel – ami később nyom nélkül eltávolítható -, így a saját útvonalak, jegyzetek is megjeleníthetőek a térképen.

Hegynek föl a Badacsonyi Tekergő
Vízitaxival jöttél? Tekeregj tovább ingyenes buszunkkal! A kikötőtől indulunk, a hegy tetejéig meg sem állunk! Útközben bejárjuk Badacsony legjobb helyeit! Szállj fel a BADACSONYI TEKERGŐre! Nemcsak pompás borok és ételek várnak Rátok, de az a páratlan kilátás a Balatonra! Az egészen káprázatos! Ne hagyd ki!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!