Facebook hozzászólás
333

Mindenkinek jár az internet

Jótékonysági akciót indít a Vannet. Egy éven keresztül ingyenes szélessávú internetet ad egy tehetséges, rászoruló dél-dunántúli fiatalnak. A pályázatra május 15-éig lehet jelentkezni.

Internet, Kép: publicdomainpictures
Kép: publicdomainpictures

Az internet világnapja alkalmából rendhagyó jótékonysági akciót hirdet Magyarország egyik műholdas internetszolgáltatója. Egy olyan tehetséges és szorgalmas diákot szeretne segíteni a társaság, aki jelenleg nem vagy csak nehezen fér hozzá az internethez. A kiválasztott fiatal egyéves internetelőfizetést kap ajándékba.

– Napjainkban az internet már az alapinfrastruktúra része, akárcsak a villany vagy a vezetékes víz. Ezért fontos, hogy minél több ember számára adjunk hozzáférési lehetőségét. Főként a diákoknak, akik tanulmányaikhoz, iskolai feladataikhoz napi szinten használhatják – foglalta össze Lengvárszky Szabolcs ügyvezető.

A pályázatra olyan 5-12. osztályos, rászoruló fiatalok jelentkezését várják a dél-dunántúli régió három megyéjéből, akik kiváló iskolai eredményeik mellett tanulmányi vagy sportversenyeken, esetleg valamilyen művészeti ágban kiemelkedő eredményeket értek el. A részletes pályázati felhívás és a kitöltendő dokumentumokat itt találod meg!

A pályázatokat egy szakmai bizottság bírálja el, a kiválasztott diák pedig az internet világnapján, azaz május 18-án veheti át az egyéves előfizetést. Egy dologban már most biztosak lehetünk: a műholdas technológia tényleg 100%-os lefedettséget ad. Bárhol is lakjon a nyertes, a szolgáltatását biztosan fogja tudni használni.

Az ön háza fölött hány műhold kering?
Gondolta volna, hogy ma már majd nyolcezer különféle űreszköz kering a föld körül? És hogy ezek közül nem egy rendszeresen megfordul Magyarország felett is, némelyik közülük még szabad szemmel is látható az égen? A legérdekesebb azonban, hogy olyan műholdak is vannak, amelyeket napi szinten használunk, mégsem járnak soha a közelünkben sem.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!