Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. december 24. 17:45 | László Márta

EZT GONDOLTAM

Miért nem lehetsz most közel

Drága Olvasóim! Emelkedett pillanat a mostani, hisz szenteste van. Sajnos nem mindenki töltheti szerettével vagy szeretteivel ezeket a pillanatokat. Nekik küldöm ezt a dal attól a Katona Kláritól, aki tiszta szívből úgy tudta elénekelni, mint soha senki. Sajnálom, hogy már csak így gyönyörködhetünk a hangjában, és nem lép közönség elé. Köszöntsük gondolatban azokat a művészeket is, akik nap mint nap megajándkoznak minket a muzsikával, a festészettel, a filmmel vagy a szóval! Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt! 

Katona Klári 1978-ban, Kép: wikipedia

Katona Klári 1978-ban, Kép: wikipedia

Lehet, hogy a fiatalobb olvasóknak már nem is mond semmit ez a név, de érdemes megismerni! Mind a zenéjét, mind a szövegét Demjén Ferenc írta ennek a produkciónak.

És biztosan köztetek is van, aki most egyedül érzi magát. De nem kell! Az élet gyönyörű, és mindenkinek eljön a boldog pillanat, csak akarni kell! Kergesd el a sötét gondolatokat, és ünnepelj velünk!

Köszönöm minden művészünknek – köztük sok-sok barátomnak -, hogy nap mint nap megajándékoztok minket előadásotokkal, filmetekkel, zenétekkel, festményetekkel, szobrotokkal, versetekkel, hangotokkal. Mindennel, ami csodálatossá teszi életünket!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket!

László Márta

főszerkesztő

Elment…
Elment örökre… Váratlanul…Tanárom, mentorom, segítőm volt ezen a pályán. Tőle tanultam meg Móriczot, Adyt szeretni. Csupa nagy betűvel tudom csak írni: IGAZI pedagógus volt. Tiszta szívvel, de mint kiderült, gyenge szívvel végezte minden munkáját. Tavaly ilyenkor Zagyvarékason eltemettük Agócsné Vincze Zsuzsát, a legnagyszerűbb irodalomtanárt, akit valaha ismertem. Imádott költőjének versével búcsúzom ezen az áldott estén. Örüljetek egymásnak, amíg a sors engedi! Kellemes ünnepeket!


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!