Facebook hozzászólás
216

Mi történt? Zséda szakmát váltott?

Ne ijedjenek meg a rajongók, nem örökre cserélte a mikrofont séfkabátra, csupán a Gourmet Fesztiválon egy új szerepben próbálhatta ki magát.

Az énekesnő a hétköznapokban is otthonosan mozog a konyhában, ezúttal pedig a vegán irányzatba is belekóstolt. Egy rákkal készült étellel bármikor le lehet venni a lábáról, ám ha kisfiáról van szó, akkor a hús és a hazai ízek nem hiányozhatnak az asztalról.
Zsédához gyerekkora óta közel áll a gasztronómia, ám a magyar klasszikusok mellett ma már a nemzetközi újdonságok felé is szívesesen nyit. Az egészséges nyersanyagok persze elengedhetetlen tartozékai konyhájának. A napokban a Gourmet Fesztiválra is ellátogatott, ahol a Babel Budapest étterem standjánál névre szóló séfkabátban állhatott a pult mögé. Az újraértelmezett paprikás csirke mellett a vegán különlegességek kulisszái mögé is betekintést nyerhetett.

A Babel Budapest étterem standjánál névre szóló séfkabátban állhatott a pult mögé.

„Már nagyon fiatal koromtól önállóan vezetem a háztartást, rendszeres főzök, pláne, hogy a mindennapokban két férfiról kell gondoskodnom. Alapvetően a klasszikus ételekbe tanultam bele az édesanyámtól, a nagymamáimtól, de ma már nyitott vagyok minden irányzatra. Az olasz konyha nagy kedvencem, de például a francia és a mexikói specialitások is közel állnak hozzám. A ráknak pedig ritkán tudok ellenállni. Fontos szempont számomra, hogy minőségi és egészséges alapanyagokkal dolgozzam, így többnyire kiskereskedőknél vásárolok. Különösen izgalmas volt a Babel vegán fogások elkészítésében besegíteni. Nagyon érdekel ez a terület, liszt-és tejmentes diétát is tartottam már, hiszen méregtelenítésre is kiváló” – mondta az énekesnő.

Zséda a vegán étrendnek is szívesen hódol

Zséda a vegán étrendnek is szívesen hódol, kisfia azonban inkább a hagyományos finomságokért rajong.
„Én nagyon jól érzem magam hús nélkül is, Nimród viszont imádja a magyaros ételeket. Nála a bableves és sült csirke a favorit, persze nagyon figyelek, hogy neki is minél egészségesebb fogásokat készítsek” – tette hozzá.
Az Erzsébet híd lábánál található Babel Budapest a Gourmet Fesztiválon is várja a vendégeket, akik belekóstolhatnak az étterem egyedülálló vegán különlegességeibe is.

Keleti Andi lefagyott az anyák napi meglepetéstől
Keleti Andi csemetéi az idén kissé fagyosan köszöntötték az édesanyjukat, saját főzésű fagylalttal kedveskedtek neki. A hagyományos iskolai Anyák napi ünneplésen kívül most közös szenvedélyüknek is hódoltak: egy igazi fagylalt műhelybe látogattak, ahol egyedi finomságokat készítettek.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!